Menu

Rubriky

Vyhledávání


Filmové pakárny jsou internetový server zaměřený na to méně známé z filmové a televizní produkce. Najdete na něm většinou špatné filmy, mizerné seriály a další obecné informace o projektech, u nichž se dá předpokládat spíš menší umělecký zážitek. Více...

XML

Kanál (RSS)

Linky

FilmováMísta.cz
Netuctové filmy (nejen) na DVD
NOSTALGHIA
Badmovies.org
Bad Cinema Diary

TV pakárny pro tento týden (9.-15.1.06)

Sobota, 07 leden, 2006 v 17:48. Autor ozzy666

FILMY

Python 2 (Python 2) úterý 22:40, Nova

Akční film USA (2002). Nad Ruskem havaruje americké letadlo, které veze novou biologickou zbraň - obrovského, nepřemožitelného vražedného hada. Podaří se americkým a ruským vědcům zneškodnit tvora, jehož jediným cílem je zabíjet? Hrají: W. Zabka, D. Ashbrook, A. Jolig a další. Režie L. A.McConnell (86 min)

Těžký prachy (Hard Cash) úterý 22:40, Prima

Akční film USA (2002). Taylor, známá zlodějská firma, je propuštěn z vězení a hned se pustí do další velké loupeže. Ne všechno jde ale podle plánu. Hrají: Ch. Slater, V. Kilmer, J. Hannah a další. Režie P. Antonijevic (95 min)

Americký ninja 2 (American Ninja 2: The Confrontation) středa 22:25, Prima

Akční film USA (1987). Seržant musí nasadit veškeré své síly a schopnosti v boji s mocným překupníkem drog. Ten totiž stojí v pozadí případů záhadných zmizení amerických námořníků. Hrají: M. Dudikoff, S. James, L. Poindexter a další. Režie S. Firstenberg (86 min)

SERIÁLY

Dobrodružství s.r.o. (Adventure, Inc.) pondělí 13:25 - pátek, Prima

Dobrodružný seriál VB/Kan. (2002). Tým Judsona Crosse se nebojí žádného úkolu, vrhá se do každého dobrodružství po hlavě a často riskuje. Jejich praktiky se zdají být neobvyklé, ale výsledek je přesto vždy zaručen. Hrají: K. Clicheová, M. Biehn, J. Nilsson a další (43 min)

Pozn.: Jednotilivé popisy pořadů jsou převzaty z tiskového servisu příslušných televizí.

Rubrika Nepropásněte