Menu

Rubriky

Vyhledávání


Filmové pakárny jsou internetový server zaměřený na to méně známé z filmové a televizní produkce. Najdete na něm většinou špatné filmy, mizerné seriály a další obecné informace o projektech, u nichž se dá předpokládat spíš menší umělecký zážitek. Více...

XML

Kanál (RSS)

Linky

FilmováMísta.cz
Netuctové filmy (nejen) na DVD
NOSTALGHIA
Badmovies.org
Bad Cinema Diary

TV pakárny pro tento týden (16.-22.1.06)

Neděle, 15 leden, 2006 v 2:27. Autor ozzy666

FILMY

Záhada diamantu (The White Raven) pondělí 2:40, Prima

Diamant, který byl použit jako výkupné za války, záhadně zmizel. Zálusk na něj má více zájemců... Americký kriminální thriller (1998). Hrají R. Scheider, R. Silver, J. Paculaová a další. Režie A. Stevens (89 min) (Premiéra)

Netopýři (Bats) úterý 22:45, Nova

Obrovští a agresívní netopýři jsou všude. Zabíjejí a ničí vše, co se jim dostane do drápů. Jediný způsob, jak zachránit městečko, je najít místo, kde nocují a pokusit se ho zničit! Americký thriller (1999). Hrají D. Meyer, L. D. Phillips, Leon, B. Gunton, C. Jacott a další. Režie L. Morneau ( 88 min)

Kód 11-14 (Code 11-14) úterý 22:40, Prima

Agent FBI přijel i se svou rodinou do Austrálie, aby dopadl masového vraha. Akce se podaří a policista se vrací zpět. Cestou se ale ukáže, že ten pravý zločinec a letí s nimi v letadle... Americký akční thriller (2001). Hrají D. J. Elliot, T. Farrell, N. Chambersová a další. Režie J. de Segonzac (86 min) (Premiéra)

Nebezpečná země (Perilous) středa 2:30, Nova

Během okamžiku se pro advokáta Bruce Boxleitnera mění příjemný výlet do Petrohradu v boj o holý život. Americký thriller (2000). Dále hrají C. Oxenberg, J. Hicks, D. Kazlauskas, R. Waddington a další. Režie J. Bruce (91 min)

Americký ninja 3 (American Ninja 3: Blood Hunt) středa 22:45, Prima

Mladý šampion karate Sean by se raději postavil svým soupeřům v regulérním utkání v ringu. Místo toho však bojuje spolu se seržantem Jacksonem proti teroristům, kteří chtějí využít pro své cíle nebezpečnou bakteriologickou zbraň... Americký akční film (1989). Hrají D. Bradley, S. James, M. Gortner, M. Chanová, Y. Efroni a další. Režie C. Sundstrom (86 min)

Úkladná vražda (Assassination) čtvrtek 22:40, Prima

Charles Bronson pracuje jako osobní strážce amerického prezidenta. Má se postarat i o první dámu, která ho ale nesnáší. Snaží se mu proto uniknout, ale do toho se jí pokusí někdo zabít... Americký akční thriller (1987). Dále hrají S. Elliott, J. Irelandová, E. Stern a další. Režie P. R. Hunt (85 min) (Premiéra)

Chobotnice (Deep Rising) sobota 22:15, Prima

Cestující na luxusním parníku Argonautica překvapí nejen člun Saipun plný zločinců, ale i mořské obludy. Začíná boj na život a na smrt... Americký akční horor (1998). Hrají T. Williams, A. Heald, F. Janssen a další. Režie S. Sommers (102 min) (Premiéra)

SERIÁLY

Dobrodružství s.r.o. (Adventure, Inc.) pondělí 13:25 - pátek, Prima

Dobrodružný seriál VB/Kan. (2002). Tým Judsona Crosse se nebojí žádného úkolu, vrhá se do každého dobrodružství po hlavě a často riskuje. Jejich praktiky se zdají být neobvyklé, ale výsledek je přesto vždy zaručen. Hrají: K. Clicheová, M. Biehn, J. Nilsson a další (43 min)

Pozn.: Jednotilivé popisy pořadů jsou převzaty z tiskového servisu příslušných televizí.

Rubrika Nepropásněte