Menu

Rubriky

Vyhledávání


Filmové pakárny jsou internetový server zaměřený na to méně známé z filmové a televizní produkce. Najdete na něm většinou špatné filmy, mizerné seriály a další obecné informace o projektech, u nichž se dá předpokládat spíš menší umělecký zážitek. Více...

XML

Kanál (RSS)

Linky

FilmováMísta.cz
Netuctové filmy (nejen) na DVD
NOSTALGHIA
Badmovies.org
Bad Cinema Diary

TV pakárny pro tento týden (23.-29.1.06)

Neděle, 22 leden, 2006 v 24:23. Autor ozzy666

FILMY

Smrtící posedlost (Blindfold: Acts of Obsession) pondělí 22:50, Prima

Losangeleská policie vyšetřuje sérii sexuálních vražd žen. Stopy vedou k psychoterapeutovi, jehož pacientkou je i Shannen Dohertyová! Americký thriller (1993). Dále hrají J. Nelson, K. Alfonsová, D. Snyder, S. Danielsonová a další. Režie L. Simeone (91 min)

Touha smrti (Death Wish) středa 22:40, Prima

Poklidný život architekta Charlese Bronsona je brutálně narušen vraždou jeho ženy a znásilněním dcery. Mírumilovný muž se změní v bezcitného mstitele, který neuvažuje o jiném východisku než kruté pomstě... Americký thriller (1974). Dále hrají V. Gardenia, S. Keats, H. Langeová, W. Redfield a další. Režie M. Winner (90 min)

Highlander 3 (Highlander 3: The Sorcerer) čtvrtek 23:40, Nova

Nesmrtelný Christopher Lambert se s mečem v ruce musí probít k lásce a obyčejnému životu. Francouzsko-kanadsko-britský film (1994). Dále hrají M. Van Peebles, D. Unger, Mako, R. Trujillo a další. Režie A. Morahan (95 min)

Zmařená cesta (Lost Voyage) čtvrtek 22:55, Prima

Před pětadvaceti lety zmizela v bermudském trojúhelníku vojenská loď... Sedm lidí se má nyní vrátit na místo neštěstí zjistit, co se tehdy stalo... Americký thriller (2001). Hrají J. Nelson, J. Kober, M. Sheppard a další. Režie Ch. McIntire (92 min) (Premiéra)

Poslední akční hrdina (Last Action Hero) sobota 13:55, Nova

Zkuste spadnout do akčního filmu rovnou k nohám Arnolda Schwarzeneggera jako Austin O´Brien! Ale návrat do skutečného světa si musíte probojovat jako on! Americký akční film (1993). Dále F. M. Abraham, A. Carney, Ch. Dance a další. Režie J. McTiernan (126 min)

Hemoglobin (Hemoglobin) sobota 0:50, Nova

Nemocný Roy Dupuis přijel se svou přítelkyní na ostrov, kde kdysi žili jeho příbuzní. Doufal, že tady najde lék na svoji nemoc, ale objevil tajemství svých dávno ztracených předků... Kanadsko-americký horor (1997). Dále hrají R. Hauer, K. Lehman, J. Burroughs a další. Režie P. Svatek (89 min)

SERIÁLY

Dobrodružství s.r.o. (Adventure, Inc.) pondělí 13:25 - pátek, Prima

Dobrodružný seriál VB/Kan. (2002). Tým Judsona Crosse se nebojí žádného úkolu, vrhá se do každého dobrodružství po hlavě a často riskuje. Jejich praktiky se zdají být neobvyklé, ale výsledek je přesto vždy zaručen. Hrají: K. Clicheová, M. Biehn, J. Nilsson a další (43 min)

Pozn.: Jednotilivé popisy pořadů jsou převzaty z tiskového servisu příslušných televizí.

Rubrika Nepropásněte