Menu

Rubriky

Vyhledávání


Filmové pakárny jsou internetový server zaměřený na to méně známé z filmové a televizní produkce. Najdete na něm většinou špatné filmy, mizerné seriály a další obecné informace o projektech, u nichž se dá předpokládat spíš menší umělecký zážitek. Více...

XML

Kanál (RSS)

Linky

FilmováMísta.cz
Netuctové filmy (nejen) na DVD
NOSTALGHIA
Badmovies.org
Bad Cinema Diary

Pavučiny (Webs)

Úterý, 24 leden, 2006 v 24:44. Autor honajz

Richard Grieco, jehož si pamatujete nejspíše ze seriálu 21 Jump Street, vede partu chicagských elektrikářů, kteří při rutinní prohlídce ve sklepě starého domu objeví portál do paralelního světa. Tam se však život s nikým nemazlí – lidé zde bojují s lido-pavoučími zombie a doufají zničit pavoučí královnu. Ačkoliv Grieco nepředvede nic ani po bojové, ani po elektrikářské stránce, přesto mu všichni důvěřují, možná proto, že čirou náhodou z celé partičky nejdéle přežije.

Všechna možná klišé, včetně skoro nijaké zápletky, zde najdeme – od nevěřícího Tomáše z paralelního světa, přes zamilovanou dívku, která hrdinovi věří, až po závěrečné finále. Přesto tahle věcička má své kouzlo, nízkorozpočtové béčko jak když vyšije, natočené ve dvou třech kulisách, a přesto pro milovníky těchto pakáren funguje.

Film je z produkce americké kabelové TV stanice Sci-fi Channel. Kdo bude mít štěstí, sežene i DVD, kde je film ve formátu 1,85:1, se zvukem anglickým, francouzským a německým v DD 5.1 a anglickými, českými a nějakými dalšími, pro nás podružnými titulky. Neb jde o TV film, nečekejte nějaké bonusy.

rok: 2003
režie: David Wu, hrají: Richard Grieco
imdb: www.imdb.com/title/tt0346136/ 
hodnocení: 4 pakáry z 5

Rubrika Recenze