Menu

Rubriky

Vyhledávání


Filmové pakárny jsou internetový server zaměřený na to méně známé z filmové a televizní produkce. Najdete na něm většinou špatné filmy, mizerné seriály a další obecné informace o projektech, u nichž se dá předpokládat spíš menší umělecký zážitek. Více...

XML

Kanál (RSS)

Linky

FilmováMísta.cz
Netuctové filmy (nejen) na DVD
NOSTALGHIA
Badmovies.org
Bad Cinema Diary

TV pakárny pro tento týden (6.2.-12.2.06)

Neděle, 05 únor, 2006 v 1:00. Autor ozzy666

FILMY

Tajný agent (The Operative) pondělí 23:00, Prima

Bývalého agenta CIA, který byl jedenáct let vězněn v Rusku, čeká nelehký úkol - zachránit svou kolegyni Soňu... Kanadsko-britský akční film (2000). Hrají B. Bosworth, J. Tench, R. Haywardová a další. Režie R. Lee (101 min)

Univerzální voják (Universal Soldier) úterý 23:00, Nova

Americká armáda má tajný projekt na oživování mrtvých a tak se Jean-Claude Van Damme a Dolph Lundgren po letech opět stanou vojáky s nadlidskými schopnostmi. Americký sci-fi film (1992). Dále hrají A. Walker, E. O´Ross, J. Orbach, R. Moeller a další. Režie R. Emmerich (99 min)

Posedlost (Night Caller) středa 23:30, Nova

Tracy Nelson žije v uzavřeném kruhu práce a péče o nemocnou matku. Rozhodla se, že svůj život radikálně změní a je ochotna odstranit každého, kdo se jí postaví do cesty... Americký thriller (1998). Dále hrají Sh. Reed, M. Crosby, E. Sigall, C. Pass a další. Režie R. Malenfant (90 min)

Touha smrti IV: Tvrdý zákrok (Death Wish 4: The Crackdown) středa 23:00, Prima

Charles Bronson se vrací do L. A., kde ho žádá o pomoc kamarádka Sheldon. Její dcera se předávkovala a matčiným přáním je zlikvidovat její drogové dealery. Americký akční thriller (1987). Dále hrají K. Lenzová, J. P. Ryan, D. Barronová a další. Režie J. L. Thompson (96 min) (Premiéra)

Ledové sochy (The Flying Dutchman) čtvrtek 23:40, Nova

V poklidném městečku záhadně mizí mladé dívky. Ale ani to neodradilo majitelku galerie, aby se pustila do pátrání po malíři velmi působivého obrazu. Brzy se ukáže, že setkání s ním může být pro ženu otázkou života a smrti...Americký thriller (2000). Hrají C. Oxenberg, E. Roberts, R. Steiger, B. Sigismondi a další. Režie R. P. Murray (86 min)

Spojení se smrtí (Every Mother´s Worst Fear) čtvrtek 23:05, Prima

Poté, co se Martha rozejde se svým přítelem, hledá útěchu ve světě internetu na chatu. Nevinné kamarádství navázané přes počítač končí ale nakonec únosem... Americký thriller (1998). Hrají Ch. Laddová, T. Butler, L. Laddová a další. Režie B. L. Norton (89 min) (Premiéra)

Valentine (Valentine) sobota 23:50, Nova

Třídní otloukánek se rozhodl pomstít za všechny útrapy a ponížení. Mladé dívky dostávají podivná valentýnská přáníčka a jednu po druhé čeká smrt. Jen Jessice Capshaw se podivný psychopat v masce vyhýbá. Proč? Americký horor (2001). Dále hrají D. Richards, D. Boreanaz, M. Shelton a další. Režie J. Blanks (93 min)

Tajný agent Jack T. (Fire Down Below) sobota 21:20, Prima

Agent Steven Seagal má v jednom hornickém městečku zajistit důkazy o nezákonném ukládání toxických odpadů. To se ale nelíbí místnímu milionáři, který je ve snaze uniknout podezření schopný i vraždit... Americký akční thriller (1997). Dále hrají S. Lang, K. Kristofferson, B. Hunt a další. Režie F. E. Alcalá (101 min) (Premiéra)

Prokletý talisman (Curse of the Talisman) neděle 3:35, Prima

Kamenná soška je ukradena z muzea. Má v sobě zvláštní moc a po oživení začne řádit v celém městě. Je nutné najít klíč k jejímu zničení dříve, než dojde ke katastrofě... Americký horor (2001). Hrají J. Spencerová, C. Van Alphen, S. Gleesonová a další. Režie C. Budds (88 min) (Premiéra)

SERIÁLY

Dobrodružství s.r.o. (Adventure, Inc.) pondělí 13:25 - pátek, Prima

Dobrodružný seriál VB/Kan. (2002). Tým Judsona Crosse se nebojí žádného úkolu, vrhá se do každého dobrodružství po hlavě a často riskuje. Jejich praktiky se zdají být neobvyklé, ale výsledek je přesto vždy zaručen. Hrají: K. Clicheová, M. Biehn, J. Nilsson a další (43 min)

Pozn.: Jednotilivé popisy pořadů jsou převzaty z tiskového servisu příslušných televizí.

Rubrika Nepropásněte