Menu

Rubriky

Vyhledávání


Filmové pakárny jsou internetový server zaměřený na to méně známé z filmové a televizní produkce. Najdete na něm většinou špatné filmy, mizerné seriály a další obecné informace o projektech, u nichž se dá předpokládat spíš menší umělecký zážitek. Více...

XML

Kanál (RSS)

Linky

FilmováMísta.cz
Netuctové filmy (nejen) na DVD
NOSTALGHIA
Badmovies.org
Bad Cinema Diary

TV pakárny pro tento týden (20.2.-26.2.06)

Pondělí, 20 únor, 2006 v 1:00. Autor ozzy666

FILMY

Běžící muž (The Running Man) pondělí 21:45, Nova

Kdo přežije je vítěz a pro Arnolda Schwarzeneggra, který se marně snaží uprchnout z vězení a dokázat svou nevinnu, navíc získaná svoboda. Nejdříve ale musí v podivně kruté televizní show porazit nelítostné gladiátory... Americký film (1987). Dále hrají M. C. Alonso, Y. Kotto, J. Brown, R. Dawson a další. Režie P. M. Glaser (97 min)

Turbulence III: Heavy Metal (Turbulence 3: Heavy Metal) pondělí 23:30, Prima

Svůj poslední koncert uspořádá Slade Craven na palubě letadla, upraveného speciálně pro tyto účely. Letadlo je ale přepadeno zvláštní sektou, která chce všechny přítomné zabít... Americko-kanadský akční film (2000). Hrají J. Mantegna, R. Hauer, C. Sheffer a další. Režie J. Montesi (93 min) (Premiéra)

Replikant (Replicant) úterý 22:55, Prima

Detektiv Jake pátrá po sériovém vrahovi, který po sobě nezanechává žádné důkazy. Výzkumníci proto vyvinuli tzv. Replikanta - genetické dvojče pachatele, které by mělo celému případu pomoci. Americký akční sci-fi thriller (2001). Hrají J. C. Van Damme, M. Rooker, C. Dentová a další. Režie R. Lam (96 min) (Premiéra)

Delta Force 2: Kolumbijská spojka (Delta Force 2: The Colombian Connection) úterý 23:45, Prima

Plukovníku Chucku Norrisovi z tajné skupiny Delta Force se podaří zatknout nebezpečného obchodníka s drogami Billyho Draga. Padouch je však soudem propuštěn na kauci a své nepřátele vraždí dál... Americký akční film (1990). Dále hrají J. P. Ryan, P. Perri, R. Jaeckel, B. Plazaová a další. Režie A. Norris (106 min)

Nebezpečný vlak (Final Run) středa 9:25, Nova

Stačí drobná chyba a z přepychového dopravního prostředku se stane smrtící past! Zabránit katastrofě a zachránit životy téměř dvou stovek cestujících může jen neobyčejně schopný expert Robert Urich... Kanadský film(1999). Dále hrají P. Kalember, J. de Lancie, J. Palmer, I. Kavelaars a další. Režie A. Mastroianni (87 min)

Polda (No Code of Conduct) čtvrtek 23:40, Nova

Drogové šílenství se stupňuje, adrenalinová bomba čeká na odpálení. Charlie Sheen, Martin Sheen a Mark Dacascos odhalí pašeráckou cestu z Mexika do Phoenixu v Arizoně. Americký krimi film (1998). Dále hrají P. Gleason, R. Masak a další. Režie B. Michaels (86 min)

Nájemný vrah (Shattered Image) čtvrtek 23:00, Prima

Mladá žena Jessie tráví líbánky s manželem na Jamaice, ale zároveň ve svých snech vystupuje jako nelítostný zabiják. Která její identita je pravá, netuší ani ona sama... Kanadský thriller (1998). Hrají A. Parillaudová, W. Baldwin, L. Falková, G. Green, B. Ogier a další. Režie R. Ruiz (99 min)

Král Škorpión (The Scorpion King) pátek 22:45, Nova

Před pěti tisíci lety pustošily egyptskou zemi hordy divochů z východu pod vedením neporazitelného Memnona. Odvážný bojovník Mathayus se rozhodne vzdorovat osudu a je odhodlán bezohledného krále barbarů zabít... Americko-německý akční film (2002). Hrají The Rock, S. Brand, M. C. Duncan, K. Hu, B. Hill a další. Režie Ch. Russell (88 min)

Mravenci nesou smrt sobota 17:55, Nova

Pašeráci chystají předávku drog. Akce k jejich dopadení může začít. Šéf gangu ale pozná, že něco nehraje a rozhodl se překupníky zlikvidovat... Český kriminální film (1985). Hrají J. Vinklář, J. Kanyza, R. Jelínek, J. Zahajský, Z. Jandová, J. Březinová a další. Režie Z. Brynych (82 min)

Rubrika Nepropásněte