Menu

Rubriky

Vyhledávání


Filmové pakárny jsou internetový server zaměřený na to méně známé z filmové a televizní produkce. Najdete na něm většinou špatné filmy, mizerné seriály a další obecné informace o projektech, u nichž se dá předpokládat spíš menší umělecký zážitek. Více...

XML

Kanál (RSS)

Linky

FilmováMísta.cz
Netuctové filmy (nejen) na DVD
NOSTALGHIA
Badmovies.org
Bad Cinema Diary

TV pakárny pro tento týden (27.2.-5.3.06)

Pondělí, 27 únor, 2006 v 24:29. Autor ozzy666

FILMY

Nejlepší způsob jak zemřít (Better Way To Die) úterý 23:00, Nova

Scott Wiper chce po smrti svého parťáka skončit s prací u policie, ale náhoda ho zaplete do nečekaných a životu nebezpečných komplikací. Pronásleduje ho nejen mafie, ale i FBI... Americký akční film (2000). Dále hrají A. Braugher, L. D. Phillips, N. Henstridge a další. Režie S. Wiper (97 min)

Kontraband (Knock off) úterý 23:45, Prima

Marcus Ray se zabývá textilní výrobou v Honkongu a žije celkem poklidným životem. To ale jen do chvíle, kdy zjistí, že jeho kolega je agentem CIA a že jsou zapleteni do podvodu... Americký akční thriller (1998). Hrají J. C. Van Damme, P. Sorvino, L. Rochonová a další. Režie H. Tsui (87 min)

Bojiště Země (Battlefield Earth) středa 23:50, Nova

Barry Pepper se rozhodl pro poslední odvážný čin. Chce nadobro zneškodnit agresivní gigantické nestvůry, které vede šéf bezpečnosti John Travolta. Americký sci-fi film (2000). Dále hrají F. Whitaker, S. Karsenti, R. Tyson, K. Coates a další. Režie R. Christian (113 min) (Premiéra)

Nájemní vrazi (Collectors) pátek 1:25, Nova

Casper Van Dien a Rick Fox vymáhají dluhy v New Yorku pro mocného gangstera. Brzy zjistili, že je spousta šancí, jak přijít k penězům z vysokých sázek a vypracovali si vlastní plán. To se ale nelíbilo ani jejich šéfovi, ani policajtům... Kanadský thriller (1999). Dále hrají C. Oxenberg, A. Apergis, D. Pilon a další. Režie S. J. Furie (87 min)

Rambo (First Blood) pátek 22:50, Prima

Vietnamský veterán Sylvester Stallone se vrací po letech z války domů. Namísto uznání se však setkává jen s nepochopením a zakrátko bude opět muset bojovat o svůj život... Americký akční thriller (1982). Dále hrají R. Crenna, B. Dennehy, G. McKinney a další. Režie T. Kotcheff (90 min) (Premiéra)

Umění boje (The Art of War) sobota 21:45, Nova

Čínský ambasador je zastřelen u večeře při podpisu nové obchodní smlouvy. Z vraždy je obviněn tajný agent Wesley Snipes. V patách má FBI a čínskou mafii... Kanadsko-americký film (2000). Dále hrají M. Matiko, D. Sutherland, M. Chaykin, A. Archer, M. Biehn a další. Režie Ch. Duguay (113 min) (Premiéra)

Ostrov smrti (Island of the Dead) sobota 0:40, Nova

Na ostrově mrtvých, kam přijela skupinka lidí, útočí nebezpečné roje zmutovaného hmyzu na vše živé. Podaří se někomu přežít? Americký horor (2000). Hrají M. McDowell , B. Ramsay, S. Wink, T. Benskin, A. Bradshaw a další. Režie T. Southam (88 min) (Premiéra)

Loganova střela (A Force of One) sobota 0:15, Prima

Tým tajných protidrogových agentů vede vyšetřování, při kterém se začínají dít zvláštní věci. Šampion karate Chuck Norris je vyzván, aby pomohl odhalit identitu nebezpečného vraha. Americký akční film (1979). Dále hrají C. Gulager, B. Wallace, J. O´Neill a další. Režie P. Aaron (88 min) (Premiéra)

Tváří v tvář nepříteli (Facing the Enemy) sobota 4:05, Prima

Harlan Moss viní detektiva Griffa McClearyho ze sebevraždy své ženy. Chce se mu pomstít vraždou jeho manželky... Americký thriller (2001). Hrají L. Ashby, M. Caulfield, A. Paulová a další. Režie R. Malenfant (91 min) (Premiéra)

Pozn.: Jednotilivé popisy pořadů jsou převzaty z tiskového servisu příslušných televizí.

Rubrika Nepropásněte