Menu

Rubriky

Vyhledávání


Filmové pakárny jsou internetový server zaměřený na to méně známé z filmové a televizní produkce. Najdete na něm většinou špatné filmy, mizerné seriály a další obecné informace o projektech, u nichž se dá předpokládat spíš menší umělecký zážitek. Více...

XML

Kanál (RSS)

Linky

FilmováMísta.cz
Netuctové filmy (nejen) na DVD
NOSTALGHIA
Badmovies.org
Bad Cinema Diary

TV pakárny pro tento týden (6.3.-12.3.06)

Pondělí, 06 březen, 2006 v 23:02. Autor ozzy666

FILMY

Orbit (Memorial Day) středa 23:55, Nova

Aby si výzvědná služba udržela svůj vliv a přísun informací, vytváří si fiktivního nepřítele. Americká vesmírná stanice i atomová ponorka se tak stávají cílem nové teroristické skupiny... Americký akční film (1998). Hrají J. Speakman, B. Weitz, S. Niznik, J. King, F. Coffin a další. Režie W. Keeter (91 min) (Premiéra)

Útěk z L. A. (Escape from L. A.) pátek 22:50. Nova

Je rok 2013 a z Los Angeles se po velkém zemětřesení stal ostrov a z něj největší vězení světa. Hledaný zločinec Kurt Russell byl pod hrozbou smrti pověřen nebezpečným úkolem... Americký akční sci fi film (1996). Dále hrají A. J. Langer, S. Buscemi, G. Corraface, S. Keach a další. Režie J. Carpenter (97 min) (Premiéra)

Od soumraku do úsvitu 2: Krvavé peníze (From Dusk Till Dawn 2: Texas Blood Money) pátek 1:25, Nova

Šerif Bo Hopkins nespouští z bývalého bankovního lupiče oči. Chystá totiž se svou bandou velkou loupež. Netuší ale, že jeden z nich se stal obětí upíra a jde po krku i ostatním z lupičské bandy... Americký horor (1999). Dále hrají R. Patrick, D. Whitaker, M. Watson a další. Režie S. Spiegel (85 min)

Rambo II (Rambo: First Blood Part II) pátek 22:50, Prima

Americký veterán z Vietnamu Sylvester Stallone se vrací zpátky na staré válečné bojiště, aby zde osvobodil americké vojáky z drsného zajateckého tábora. Americký akční film (1985). Dále hrají R. Crenna, S. Berkoff, Ch. Napier a další. Režie G. P. Cosmatog (92 min) (Premiéra)

Let 535 (Killing Moon) neděle 14:45, Nova

Jeden pasažér za druhým pomalu umírá na neznámý virus a letadlo je plně obsazené. Penelope Ann Miller a Daniel Baldwin musí balancovat mezi životem a smrtí, než se najde protilátka. Kanadsko-americký akční film (2000). Dále hrají K. Coates, D. Kash, D. Akayama a další. Režie J. Bradshaw (85 min)

K-9: Můj přítel se studeným čumákem (K-9) neděle 14:55, Prima

Policista Mike Dooley se snaží dopadnout významného obchodníka s drogami. Potřebuje nutně přidělit nové auto, ale místo toho mu oddělení poskytne "pouze" německého ovčáka jménem K-9. Americká akční komedie (1989). Hrají J. Belushi, J. Handy, M. Harris a další. Režie R. Daniel (98 min) (Premiéra)

Rubrika Nepropásněte