Menu

Rubriky

Vyhledávání


Filmové pakárny jsou internetový server zaměřený na to méně známé z filmové a televizní produkce. Najdete na něm většinou špatné filmy, mizerné seriály a další obecné informace o projektech, u nichž se dá předpokládat spíš menší umělecký zážitek. Více...

XML

Kanál (RSS)

Linky

FilmováMísta.cz
Netuctové filmy (nejen) na DVD
NOSTALGHIA
Badmovies.org
Bad Cinema Diary

TV pakárny pro tento týden (13.3.-19.3.06)

Pondělí, 13 březen, 2006 v 2:24. Autor ozzy666

FILMY

Mrazivý faktor (Chill Factor) pondělí 23:30, Prima

Kufřík s biologickou zbraní má být doručen na vojenskou základnu. O zásilku mají ale zájem teroristé a navíc když se zahřeje na více než 50 stupňů, může jít o životy všech! Americký akční thriller (1999). Hrají C. Gooding Jr., D. Paymer, P. Firth, S. Ulrich a další. Režie H. Johnson (98 min) (Premiéra)

Sbohem, zítřku (Kiss Tomorrow Good Bye) úterý 23:10, Nova

Hollywoodská hvězda a známý playboy Nicholas Lea má právě tolik peněz jako úspěchů. Avšak po jedné žhavé letní noci není rázem nic jak bývalo. Když se ráno probudí na pláži, leží jeho půvabný doprovod mrtev vedle něj... Americký thriller (2000). Dále hrají H. McCallany, K. Wuhrer, J. Blanc a další. Režie J. Priestley (85 min) (Premiéra)

Království ohně (Reign of Fire) středa 23:25, Nova

V roce 2020 je Anglie okupována obrovskými létajícími draky, chrlícími oheň. Podaří se zbytku lidstva v rozhodující bitvě znovu nastolit na ostrově vládu lidí? Akční fantasy film v koprodukci Velké Británie, Spojených států a Irska (2002). Hrají Ch. Bale, M. McConaughey, I. Scorupco a další. Režie R. Bowman (98 min) (Premiéra)

Vysoká hra (Framed) středa 3:20, Prima

Mike Santini hlídá mafiána Eddieho, který má podat před soudem svědectví o velké loupeži. Tento člověk ale také ví, kde jsou schované ony uloupené diamanty. K jejich získání by potřeboval komplice a detektiv je po ruce... Americký akční film (2002). Hrají R. Lowe, S. Neill, A. Coppolová a další. Režie D. Petrie (88 min) (Premiéra)

Rambo III (Rambo III) pátek 22:55, Prima

Sylvester Stallone jede tentokrát do Afghánistánu zachránit svého velitele Trautmana, který je zde držen jako rukojmí. V cestě mu ale stojí spousta překážek a navíc ho ještě pronásledují sovětští vojáci... Americký akční film (1988). Dále hrají R. Crenna, K. Smith a další. Režie P. MacDonald (98 min) (Premiéra)

Megalodon (Megalodon) sobota 0:20, Nova

Nejnovější vrtná plošina v severním moři je sice zázrakem techniky, ale její uvedení do provozu má za následek narušení dna oceánu. S prvními barely tekutého zlata se tak otevřel svět prehistorických zabijáků... Americký sci-fi horor (2004). Hrají L. Littrell, R. Sachs, M. Sheppard, J. Sommerfield a další. režie P. Corbitt (87 min) (Premiéra)

Rubrika Nepropásněte