Menu

Rubriky

Vyhledávání


Filmové pakárny jsou internetový server zaměřený na to méně známé z filmové a televizní produkce. Najdete na něm většinou špatné filmy, mizerné seriály a další obecné informace o projektech, u nichž se dá předpokládat spíš menší umělecký zážitek. Více...

XML

Kanál (RSS)

Linky

FilmováMísta.cz
Netuctové filmy (nejen) na DVD
NOSTALGHIA
Badmovies.org
Bad Cinema Diary

TV pakárny pro tento týden (20.3.-26.3.06)

Sobota, 18 březen, 2006 v 23:11. Autor ozzy666

FILMY

Srub u jezera (Cabin by the Lake) pondělí 23:15, Prima

Jako přípravu pro svůj nový film praktikuje filmař únosy mladých dívek, které pak topí v jezeře u svého domu. Jedna oběť mu ale uteče... Americký thriller (2000). Hrají J. Nelson, S. Gibneyová, H. Burressová a další. Režie P. Ch. Leong (88 min) (Premiéra)

Jedinečný (The One) středa 23:15, Nova

Aby získal Jet Li nadpřirozené schopnosti, stává se pro druhé nebezpečným. V patách má dva agenty, kteří se snaží jeho řádění zabránit. Časem jsou ale i jejich životy v ohrožení... Americký sci-fi film (2001). Dále hrají C. Gugino, J. Statham, D. Lindo a další. Režie J. Wong (84 min) (Premiéra)

Profesionál (Ticker) pátek 22:55, Prima

Detektiv Tom Sizemore je nucen spojit své síly s expertem na výbušniny Stevenem Seagalem, aby zastavili nebezpečného teroristu páchajícího bombové útoky v San Francisku... Americký akční film (2001). Dále hrají D. Hopper, J. Pressly, Nas, P. Greene a další. Režie A. Pyun (89 min)

Gantry Row 13 (13 Gantry Row) pátek 0:50, Prima

Peter a Julie si koupili starý chátrající dům, který si chtějí opravit. Při práci ale najdou v obývacím pokoji pod tapetami železné desky a pod nimi skvrnu ve tvaru sépie. Co se bude dít dál? Australský thriller (1998). Hrají R. Gibneyová, J. Adam, D. Younaneová a další. Režie F. Gerber (92 min) (Premiéra)

Zelené peklo (Basic) sobota 21:40, Nova

John Travolta má pomoci vyjasnit záhadné vraždy členů speciální skupiny v panamském deštném pralese. Přežili pouze dva muži a jen ti vědí, co se opravdu stalo. Ale jejich verze se liší... Americko- německý film (2003). Dále hrají C. Nielsen, S. L. Jackson, G. Ribisi, B. van Holt, T. Diggs a další. Režie J.McTiernan (93 min) (Premiéra)

May (May) sobota 0:25, Nova

Už od dětství neměla žádné kamarády a tak se rozhodla si v dospělosti jednoho vytvořit. Potřebuje jen dostatek mrtvých... Americký horor (2002). Hrají A. Bettis, A. Faris, J. Duval, J. Sisto, M. Kennedy a další. Režie L. McKee (90 min) (Premiéra)

Nevěř nikomu (Circus) sobota 3:05, Prima

Bezohledný podnikatel Bruno se chystá provést daňový podvod a převést peníze na účet na Kajmanských ostrovech. Chce využít svého přítele Lea. Ten má však sám velké lstivé plány... Britsko-americký thriller (2000). Hrají J. Hannah, P. Stormare, F. Janssen a další. Režie R. Walker (92 min) (Premiéra)

Rubrika Nepropásněte