Menu

Rubriky

Vyhledávání


Filmové pakárny jsou internetový server zaměřený na to méně známé z filmové a televizní produkce. Najdete na něm většinou špatné filmy, mizerné seriály a další obecné informace o projektech, u nichž se dá předpokládat spíš menší umělecký zážitek. Více...

XML

Kanál (RSS)

Linky

FilmováMísta.cz
Netuctové filmy (nejen) na DVD
NOSTALGHIA
Badmovies.org
Bad Cinema Diary

Video-on-demand zadarmo

Úterý, 28 březen, 2006 v 1:49. Autor ozzy666

Problematická fúze firem Time Warner a America Online, která měla předznamenat éru elektronických médií, konečně vydala konkrétní plody. Jedná se sice takový průzkum bojem, ale pokud se uchytí, nepochybně jej budou následovat i ostatní konkurenční společnosti. Zmíněné mediální impérium totiž spustilo službu In2TV. Jejím prostřednictvím mohou - zatím bohužel jen občané USA - sledovat zdarma po internetu celou řadu starších televizních seriálů a dalších pořadů z warnerovské produkce. Jsou mezi nimi např. Babylon 5, Dobrodružství Brisco County jr. s Brucem Campbellem, Kung Fu s Davidem Carradinem, Superman (Lois & Clark), Wonder Woman, Uprchlík a skoro 30 dalších seriálů.

Pokud mi tedy ještě někdo řekne, že je broadband určen hlavně pro brouzdání po webu a že objemové limity musejí každému normálnímu člověku stačit, prokousnu mu krční tepnu.

Rubrika Zajímavosti