Menu

Rubriky

Vyhledávání


Filmové pakárny jsou internetový server zaměřený na to méně známé z filmové a televizní produkce. Najdete na něm většinou špatné filmy, mizerné seriály a další obecné informace o projektech, u nichž se dá předpokládat spíš menší umělecký zážitek. Více...

XML

Kanál (RSS)

Linky

FilmováMísta.cz
Netuctové filmy (nejen) na DVD
NOSTALGHIA
Badmovies.org
Bad Cinema Diary

TV pakárny pro tento týden (10.4.-16.4.06)

Sobota, 08 duben, 2006 v 18:49. Autor ozzy666

Vraždy v temném lese (In the Deep Woods) úterý 23:20, Prima

Joannina přítelkyně se stala další obětí masového vraha, zaměřeného na úspěšné mladé podnikatelky. Kromě policie pátrá po pachateli i soukromý detektiv Anthony Perkins, jeho otázky se však Joanně zdají více než podezřelé... Americký thriller (1992). Dále hrají P. Arquettová, W. Patton, D. M. Moffett a další. Režie Ch. Correll (91 min) (Premiéra)

Timecop (Timecop) čtvrtek 22:40, Nova

Jean-Claude van Damme střeží tajemství stroje času a nedopustí, aby se dostalo do nepovolaných rukou! Americko-japonský akční sci-fi film (1994). Dále hrají M. Sara, R. Silver, B. McGill, G. Reuben a další. Režie P. Hyams (94 min)

Epicentrum (Epicenter) čtvrtek 23:15, Prima

Nick chce předat gangsterům disketu s tajnými informacemi o své firmě, aby se jí pomstil. Půvabná agentka FBI se dozví o plánované akci, vše ale zkomplikuje ničivé zemětřesení... Americký akční film (2000). Hrají G. Daniels, T. E. Lordsová, J. Fahey, A. Francis a další. Režie R. Pepin (99 min)

Tah jezdcem (Knight Moves) pátek 23:00, Nova

Slavný šachový velmistr Christopher Lambert se během prestižního turnaje dostane do vážného podezření v souvislosti s vraždami mladých žen. Německo-americký thriller (1992) Dále hrají D. Lane, T. Skerritt, D. Baldwin, Ch. Bailey-Gates a další. Režie C. Schenkel (112 min) (Premiéra)

Boeing 747 v ohrožení (Executive Decision) pátek 22:25, Prima

Elitní tým specialistů v čele s Kurtem Russelem a Stevenem Seagalem má za úkol zachránit cestující na palubě letadla mířícího do Washingtonu a zneškodnit teroristy, kteří se chystají na město vypustit jedovatý plyn... Americký thriller (1996). Dále hrají H. Berryová, J. Leguizamo, O. Platt a další. Režie S. Baird (135 min) (Premiéra)

Král Galů (Druids) pátek 1:40. Prima

Gálie sužovaná válkami a nájezdy kočovníků čeká na svého vůdce. Když se konečně objeví, čeká ho daleko závažnější úkol, než je sjednocení národa - ochránit zemi před Caesarem a jeho legiemi... Kandadsko-francouzské historické drama (2001). Hrají Ch. Lambert, K. M. Brandauer, M. von Sydow, I. Sastreová a další. Režie J. Dorfmann (119 min)

Zahrada zla (Garden Of Evil) sobota 0:15, Nova

Policistka Angie Everhart pátrá po své zmizelé kolegyni. Stopy ji zavedou do domu podivného Malcolma McDowella, náruživého zahradníka, jemuž podezřele dobře rostou květiny... Americký horor (1998). Dále hrají K. Nelson, J. Carroll, R. Grieco a další. Režie J. D.R. Hickox (102 min)

Lovec policajtů (Exit Wounds) sobota 22:15, Prima

Policista Steven Seagal je za nedodržování pravidel potrestán převelením k jednomu z nejhorších okrsků v Detroitu. Okamžitě zde odhalí korupci a obchod s drogami. Problém je v tom, že neví, komu ze svých kolegů může věřit... Americký akční thriller (2001). Dále hrají E. Mendesová, I. Washington, B. Duke a další. Režie A. Bartkowiak (97 min) (Premiéra)

Rubrika Nepropásněte