Menu

Rubriky

Vyhledávání


Filmové pakárny jsou internetový server zaměřený na to méně známé z filmové a televizní produkce. Najdete na něm většinou špatné filmy, mizerné seriály a další obecné informace o projektech, u nichž se dá předpokládat spíš menší umělecký zážitek. Více...

XML

Kanál (RSS)

Linky

FilmováMísta.cz
Netuctové filmy (nejen) na DVD
NOSTALGHIA
Badmovies.org
Bad Cinema Diary

TV pakárny pro tento týden (17.4.-23.4.06)

Neděle, 16 duben, 2006 v 16:32. Autor ozzy666

Nikdy se nevzdat (Last to Surrender) středa 23:35, Nova

Drsný detektiv Roddy Piper přišel v krvavé přestřelce s drogovou mafií o parťáka a je rozhodnutý jeho smrt pomstít. S pomocí čínského tajného policisty se pouští do pátrání po záhadném zločinci přezdívaném Tygr... Americký akční film (1998). Dále hrají O. Soo Han, A. Yim, Q. Pan, S. Gregory a další. Režie D. Mitchell (91 min) (Premiéra)

Krvavý sport (Bloodsport) čtvrtek 23:05, Nova

Zvítězí Jean-Claude Van Damme v tajném turnaji bojových umění? Vyhraje v souboji na život a na smrt? Americký film (1988). Dále hrají D. Gibb, B. Yeung, N. Burton, L. Ayres a další. Režie N. Arnold (89 min)

Od soumraku do úsvitu 3: Dcera kata (From Dusk Till Dawn 3) čtvrtek 1:25, Nova

Skupina nic netušících cestujících se na noc ukryla do tajemného baru, který je ale sídlem upírů. Ti touží po krvi a pro své oběti připravili strašný osud... Americký horor (2000). Hrají M. Leonardi, M. Parks, T. Morrison, R. Gayheart a další. Režie P. J. Pesce (91 min)

Pes zabiják (Atomic Dog) čtvrtek 23:25, Prima

Během úniku radiace zůstalo v jaderné elektrárně zavřeno malé štěně. Z roztomilého pejska se tak vlivem atomového záření stal agresivní zabiják... Americký thriller (1997). Hrají D. H. Kelly, I. Hofmannová, C. Pickettová, M. Gardener a další. Režie B. Trenchard-Smith (87 min)

Sejměte Cartera! (Get Carter) pátek 22:55, Nova

Sylvester Stallone se vrací do Seattlu na pohřeb svého bratra. Když zjistí, že šlo pravděpodobně o vraždu, rozhodne se bratra pomstít. Nejdříve se ale musí vypořádat s najatými zabijáky... Americký akční thriller (2000). Dále hrají M. Caine, M. Rourke, M. Richardson, R. L. Cook a další. Režie S. T. Kay (98 min)

Jako štvaná zvěř (Fair Game) pátek 22:25, Prima

Ze dne na den se stává rodinná právnička Cindy Crawfordová pohyblivým terčem tajných agentů KGB. Detektiv William Baldwin se jí snaží pomoci, ale od počátku je jasné, že se bude jednat o nerovný boj... Americký akční film (1995). Dále hrají S. Berkoff, J. Carloová, S. Hayeková a další. Režie A. Sipes (87 min)

Návrat do pekla (Going Back) pátek 0:50, Prima

Váleční veteráni se v čele se svým velitelem Casperem van Dienem vracejí do Vietnamu, aby zde za pomoci jedné novinářky našli pravdu o zkáze bojové jednotky "echo". Americko-kanadský válečný film (2001). Dále hrají C. Otisová, D. Kash, J. Woolvett a další. Režie S. J. Furie (113 min) (Premiéra)

Druhý tah pěšcem sobota 18:00, Nova

Karel Heřmánek rád hraje šachy a mezi partiemi se pokouší usvědčit Američana ze špionáže. Český krimi film (1985). Dále hrají O. Pavelka, J. Paulová, T. Töpfer, K. Brožek, K. Smyczek a další. Režie V. Olmer (77 min)

Děsnej biják (Scary Movie) sobota 0:10, Nova

Parta středoškoláků nešťastnou náhodou přejela, pak okradla a hodila do moře neznámého rybáře. O rok později se objevil vrah v halloweenské masce a tvrdil, že zná jejich tajemství. Začne jednoho po druhém zabíjet... Americká hororová parodie (2000). Hrají A. Faris, J. Abrahams, S. Elizabeth, S. Wayans, M. Wayans a další. Režie K. I. Wayans (85 min)

Likvidátor (Eraser) sobota 22:15, Prima

Lidem, kteří se dostali do federálního programu na ochranu svědků, hrozí velké nebezpečí. Někdo chce vyzradit jejich dávné hříchy. A proto přichází osoba, která jim může pomoci... Americký akční thriller (1996). Hrají A. Schwarzenegger, J. Coburn, J. Caan a další. Režie Ch. Russell (110 min) (Premiéra)

Tornádo (Tornado!) neděle 16:55, Prima

Skupina nadšenců se snaží proniknout přímo do středu ničivého tornáda, aby získala důležité informace o tomto nebezpečném živlu... Americký katastrofický film (1996). Hrají B. Campbell, S. Sturgesová, E. Hudson, L. Q. Jones, B. Eason a další. Režie N. Nosseck (84 min)

Rubrika Nepropásněte