Menu

Rubriky

Vyhledávání


Filmové pakárny jsou internetový server zaměřený na to méně známé z filmové a televizní produkce. Najdete na něm většinou špatné filmy, mizerné seriály a další obecné informace o projektech, u nichž se dá předpokládat spíš menší umělecký zážitek. Více...

XML

Kanál (RSS)

Linky

FilmováMísta.cz
Netuctové filmy (nejen) na DVD
NOSTALGHIA
Badmovies.org
Bad Cinema Diary

TV pakárny pro tento týden (24.4.-30.4.06)

Neděle, 23 duben, 2006 v 14:47. Autor ozzy666

Muž bez stínu (Hollow Man) středa 22:05, Prima

Geniální vědec Sebastian Cain vyvinul pro Pentagon látku, která způsobuje neviditelnost. Při testování přípravku na sobě samém dojde k tomu, že nelze proces vrátit a on zůstává neviditelný. Svoji situaci náležitě využije... Americký sci-fi thriller (2000). Hrají K. Bacon, G. Grunberg, E. Shueová, J. Brolin a další. Režie P. Verhoeven (108 min) (Premiéra)

Černý orel (Black Eagle) čtvrtek 22:40, Nova

Mise agenta CIA se rozšiřuje: kromě hledaného leteckého systému bojového letounu musí zachránit svou rodinu i přítele. Ale v cestě mu stojí nelítostný agent KGB Jean Claude van Damme... Americký akční film (1988). Dále hrají S. Kosugi, D. Clark, V. Skomarovsky, W. Bassett, J. Triska a další. Režie E. Karson (90 min)

Nezvratný osud 2 (Final Destination 2) sobota 22:35, Nova

Smrt se nedá oklamat. Pokud se jednou ocitnete na seznamu, osud se už postará, aby byl dodržen. To poznala i dívka, která jako poslední přežila katastrofu letadla. Americký film (2003). Hrají A. Larter, A. J. Cook, M. Landes, T. Todd a další. Režie D. R. Ellis (87 min) (Premiéra)

Ptáci 2: Konec země (Birds 2: Land´s End) sobota 0:15, Nova

Učitel biologie Brad Johnson marně přesvědčuje místního starostu a zároveň doktora, že zranění na ostrově jsou dílem ptáků. Uvěří teprve, když zaútočí na skupinu dětí...Volné pokračování amerického hororu A. Hitchcocka (1993). Dále hrají Ch. Field, J. Naughton, J. Rubes, T. Hedren a další. Režie R. Rosenthal (83 min)

Matrix Reloaded (The Matrix Reloaded) neděle 19:55, Prima

Vyvolený Keanu Reeves s přáteli se chystá proti počítačovým vládcům virtuálního světa Matrixu. Čeká je boj s armádou strojů, a pokud budou chtít zastavit zotročování lidstva, nemine je zápas na život a na smrt... Americko-australský akční sci-fi thriller (2003). Dále hrají L. Fishburne, H. Weaving, C. A. Mossová a další. Režie L. a A. Wachowski (133 min) (Premiéra)

Wonderland masakr (Wonderland) neděle 0:10, Prima

1. července 1981 losangeleská policie obdržela vzrušený telefonát z ulice Wonderland 8763 v Hollywoodu. Brzy objevila hroznou čtyřnásobnou vraždu, jejímž hlavním motivem byly drogové obchody... Americký kriminální thriller (2003). Hrají V. Kilmer, Ch. Applegateová, L. Kudrowová a další. Režie J. Cox (101 min) (Premiéra)

Pozn.: Jednotilivé popisy pořadů jsou převzaty z tiskového servisu příslušných televizí.

Rubrika Nepropásněte