Menu

Rubriky

Vyhledávání


Filmové pakárny jsou internetový server zaměřený na to méně známé z filmové a televizní produkce. Najdete na něm většinou špatné filmy, mizerné seriály a další obecné informace o projektech, u nichž se dá předpokládat spíš menší umělecký zážitek. Více...

XML

Kanál (RSS)

Linky

FilmováMísta.cz
Netuctové filmy (nejen) na DVD
NOSTALGHIA
Badmovies.org
Bad Cinema Diary

TV pakárny pro tento týden (1.5.-7.5.06)

Pondělí, 01 květen, 2006 v 1:43. Autor ozzy666

Konec světa (End of Days) středa 22:05, Prima

Na konci tisíciletí se chystá do New Yorku Satan, který si zde chce vybrat svou nevěstu a zplodit s ní potomka. Došlo by pak ke zničení celé země. Jenže do cesty se mu postaví detektiv Arnold Schwarzenegger... Americký akční horor (1999)

Železný stisk (The Gauntlet) čtvrtek 22:40, Nova

Policistu Clinta Eastwooda pověřil nový šéf převezením svědkyně z Las Vegas k soudu do Phoenixu. Z úkolu, který se na začátku zdál tak snadný, se brzy stane nebezpečné dobrodružství a zápas o život... Americký akční film (1977)

Železný orel II (Iron Eagle II) čtvrtek 23:25, Prima

Velitel Sinclair sestavuje americko-sovětskou letovou jednotku, která má bombardovat vysoce chráněné území na Středním východě. Spolupráce mezi členy družstva ale dost vázne... Americko-kanadský akční film (1988). Hrají L. Gosset Jr.

Mise pomsty (Agent Red) pátek 22:55, Nova

V Rusku unikl smrtelně nebezpečný virus a zamořil izolovanou oblast. Američané zjistili, že pochází z jejich laboratoří a Dolpha Lundgrena z tajné služby čeká náročný úkol - vrátit virus do USA. Americký akční film (2000)

Pearl Harbor (Pearl Harbor) sobota 20:00, Nova

Japonské bomby dopadají na Pearl Harbor a nerozluční přátelé Ben Affleck a Josh Hartnett jsou povoláni do kokpitů svých letadel. Musí zapomenout na spory o milovanou Kate Beckinsale a společně se zapojit do sebevražedného útoku... Americký válečný film. (2001)

Nenávist (The Grudge) sobota 23:20, Nova

Americká studentka Sarah Michelle Gellar si přivydělává jako pečovatelka ve starobylé čtvrti Tokia. Netuší ale, že ji v domě nemohoucí paní čekají nejhrůznější události jejího života... Japonsko-americko-německý film (2004)

Vražedná vize (Murderous Vision) sobota 03:25, Prima

Při vyšetřování případu pohřešované ženy se policejní detektiv seznámí s její přítelkyní, která má paranormální schopnosti. Jejími vizemi pak začne doplňovat své pátrání... Americký kriminální film (1991). Hrají B. Boxleitner.

Matrix Revolutions (Matrix Revolutions) neděle 19:55, Prima

Vyvolený Neo se dozvídá, že pouze on sám může zastavit agenta Smithea, který se chystá zničit svět lidí i svět strojů. Pro něj je ale důležitá i láska k Trinity, kterou by tak mohl ztratit. Hrají: K. Reeves, L. Fishburne, C.-A. Mossová a další. Režie: Wachowski (2003)

Rubrika Nepropásněte