Menu

Rubriky

Vyhledávání


Filmové pakárny jsou internetový server zaměřený na to méně známé z filmové a televizní produkce. Najdete na něm většinou špatné filmy, mizerné seriály a další obecné informace o projektech, u nichž se dá předpokládat spíš menší umělecký zážitek. Více...

XML

Kanál (RSS)

Linky

FilmováMísta.cz
Netuctové filmy (nejen) na DVD
NOSTALGHIA
Badmovies.org
Bad Cinema Diary

TV pakárny pro tento týden (15.5.-21.5.06)

Neděle, 14 květen, 2006 v 14:13. Autor ozzy666

Demolition Man (Demolition Man) pondělí 21:50, Nova

Sylvester Stallone a Wesley Snipes se ocitli v nové, dokonalé společnosti, bez násilí a sexu. Přesto, že zbraně jsou už jen v muzeu, je nutné je proti zločinu opět použít. Americký film (1993). Dále hrají S. Bullock, N. Hawthorne, B. Bratt, D. Leary, B. Gunton a další. Režie M. Brambilla (108 min)

Splašený vlak (Runaway Train) středa 22:05, Prima

Z aljašského vězení s maximální ostrahou uprchnou dva vězni. Naskočí na vlak právě ve chvíli, kdy zkolabuje strojvůdce a z dopravního prostředku se v tu chvíli stává nebezpečný neovladatelný kolos... Izraelsko-americký thriller (1985). Hrají J. Voight, E. Roberts, R. De Mornayová a další. Režie A. Konchalovsky (106 min)

Náhlý úder (Sudden Impact) čtvrtek 22:45, Nova

Clinta Eastwooda poslali pro jeho drsné vyšetřovací metody na dovolenou do přímořského městečka. Odehrála se tu série vražd a on začíná tušit, že za ní stojí dívka, do které se zamiloval. Ale zatím nechápe proč... Americký thriller (1983). Dále hrají S. Locke, P. Hingle, B. Dillman, P. Drake a další. Režie C. Eastwood (113 min)

Extrémní předsudek (Extreme Prejudice) čtvrtek 23:30, Prima

Zástupce šerifa Jack Benteen bojuje na americko-mexické hranici proti pašerákům drog, v jejichž čele stojí jeho dávný přítel Hank. Nakonec dojde k osobnímu souboji... Americký akční film (1987). Hrají N. Nolte, P. Boothe, M. Ironside a další. Režie W. Hill (105 min) (Premiéra)

Nebezpečná rychlost (Speed) pátek 20:00, Nova

Polda Keanu Reeves a řidička bez řidičáku Sandra Bullock jsou pro vyděšené pasažéry autobusu jedinou nadějí na záchranu. Rychlost nesmí klesnout pod 50 mil za hodinu, jinak psychopat Dennis Hopper odpálí bombu! Americký akční film (1994). Dále hrají J. Morton, J. Daniels, A. Ruck a další. Režie J. de Bont (109 min)

Dvojitý cíl (Double Suspicion) pátek 22:55, Nova

Vysloužilý policejní detektiv se nedobrovolně vrací do služby, aby zabránil několikanásobnému vrahovi v dalším zabíjení. Kanadsko-americký thriller (1993). Hrají G. Busey, K. Cattrall, D. Fluegel, J. Griggs a další. Režie P. Ziller (92 min)

Lara Croft Tomb Raider: Kolébka života (Lara Croft Tomb Raider: The Cradle of Life) sobota 20:00, Nova

Angelina Jolie musí najít Pandořinu skříňku dříve, než se jí zmocní šílený vědec. Ten ji chce využít k získání neomezené vlády nad světem. Akční dobrodružný film v koprodukci USA, Německo, Japonsko, Velká Británie a Holandsko (2003). Dále hrají G. Butler, C. Hinds, Ch. Barrie, N. Taylor a další. Režie J. de Bont (113 min) (Premiéra)

Povídky ze záhrobí: Rytíř Démon (Tales from Crypt: Demon Knight) sobota 0:35, Nova

Záchrana světa před nadvládou pekelných sil leží na bedrech jediného člověka. Americký horor (1995). Hrají W. Sadler, B. Zane, J. P. Smith, D. Miller a další. Režie E. R. Dickerson (88 min)

Policajt ze San Franciska (Metro) sobota 22:15, Prima

Eddie Murphy v roli svérázného kriminalisty, který se snaží dopadnout zvlášť nebezpečného zločince. Toho ale jen tak něco nezastaví a jako rukojmí neváhá použít policistovu milenku... Americký akční thriller (1997). Dále hrají K. Miyoriová, A. Evans, J. Carpenter a další (113 min)

Nebezpečné hry (Wild Things) neděle 22:45, Nova

Profesor Matt Dillon byl svými studentkami obviněn ze znásilnění, ale proces vyhrál. Detektiv Kevin Bacon však po čase zjistil, že dávno uzavřený případ byl pouze skvěle nastražená past... Americký thriller (1998). Dále hrají N. Campbell, B. Murray a další. Režie J. McNaughton (104 min)

Pozn.: Jednotilivé popisy pořadů jsou převzaty z tiskového servisu příslušných televizí.

Rubrika Nepropásněte