Menu

Rubriky

Vyhledávání


Filmové pakárny jsou internetový server zaměřený na to méně známé z filmové a televizní produkce. Najdete na něm většinou špatné filmy, mizerné seriály a další obecné informace o projektech, u nichž se dá předpokládat spíš menší umělecký zážitek. Více...

XML

Kanál (RSS)

Linky

FilmováMísta.cz
Netuctové filmy (nejen) na DVD
NOSTALGHIA
Badmovies.org
Bad Cinema Diary

TV pakárny pro tento týden (22.5.-28.5.06)

Neděle, 21 květen, 2006 v 21:18. Autor ozzy666

Nemilosrdná spravedlnost (Out for Justice) pondělí 21:45, Nova

V okamžiku, kdy se brooklynský policajt Steven Seagal dozví, že jeho přítele za bílého dne zastřelil místní drogový král William Forsythe, rozhodne se zúčtovat s ním jednou provždy. Americký akční film (1991). Dále hrají J. Orbach, S. Richards, J. Champa a další. Režie J. Flynn (86 min)

Modrá poušť (Blue Desert) úterý 23:30, Prima

Aby unikla neustálým útokům na svou osobu, přestěhuje se Lisa z New Yorku do odlehlého městečka v horách. Tam ji ale čeká ještě hrůznější zkušenost... Americký thriller (1990). Hrají C. Coxová, C. Sheffer, D. B. Sweeney a další. Režie B. Battersby (95 min)

Štvanice (Hunted) středa 23:30, Nova

Byznysmena Christophera Lamberta pronásledují maskovaní najatí nindžové. Musí se naučit nejen bojová umění, ale i odvaze a úctě, aby přežil boj. Americký akční film (1995). Dále hrají J. Lone, Y. Harada, Y. Shimada, T. Kubota a další. Režie J. F. Lawton (106 min)

Kolaps (Gridlock) čtvrtek 23:25, Prima

Posádka policejního vrtulníku vedená Davidem Hasselhoffem zasahuje proti teroristické skupině, která vyloupila newyorskou Federální banku... Americko-kanadský akční film (1996). Dále hrají M. Fernandes, K. Irelandová, G. Otto, A. Scarfe a další. Režie S. Stern (88 min)

Nebezpečná rychlost 2: Zásah (Speed 2: Cruise Control) pátek 20:00, Nova

Romantická cesta lodí do Karibiku se náhle změní v boj o život. Bomba je odjištěna, kontrolu nad lodí převzal šílenec a Sandra Bullock je opět u toho! Americký thriller (1997). Dále hrají J. Patric, W. Dafoe, T. Morrison, Ch. Firkins a další. Režie J. De Bont (116 min)

Sniper (Liberty Stands Still) sobota 22:35, Nova

Bývalý agent CIA Wesley Snipes chce pomstít smrt své dcery. Zaměřil se na manželku zbrojařského magnáta, protože právě jeho zbraní byla dívka ve škole zastřelena. Německo-kanadský film (2002). Dále hrají L. Fiorentino, M. Cummins, O. Platt, I. Tracey, B. Markinson a další. Režie K. Skogland (90 min)

Krvavé stopy (Shallow Ground) sobota 0:20, Nova

Na šerifově stanici se jednoho dne objeví děsivá postava mladíka potřísněného krví. Zdá se, že je to připomínka dávného zločinu a začíná čas účtování a pomsty... Americký horor (2004). Hrají T.V. Murphy, S. Kirsch, L. Stoddart, P. McCormack a další. Režie Sh. Wilson (93 min) (Premiéra)

Antrax (Anthrax) neděle 14:10, Prima

Vědci ve výzkumném centru se snaží vyrobit protilátku ke smrtícímu viru antrax. Někdo ale čtyři ampule nebezpečného viru ukradne a dochází k ohrožení životů mnoha obyvatel. Kanadský thriller (2001). Hrají A. Hossacková, D. Keith, C. Daddo a další. Režie R. Stevenson (90 min)

Pozn.: Jednotilivé popisy pořadů jsou převzaty z tiskového servisu příslušných televizí.

Rubrika Nepropásněte