Menu

Rubriky

Vyhledávání


Filmové pakárny jsou internetový server zaměřený na to méně známé z filmové a televizní produkce. Najdete na něm většinou špatné filmy, mizerné seriály a další obecné informace o projektech, u nichž se dá předpokládat spíš menší umělecký zážitek. Více...

XML

Kanál (RSS)

Linky

FilmováMísta.cz
Netuctové filmy (nejen) na DVD
NOSTALGHIA
Badmovies.org
Bad Cinema Diary

TV pakárny pro tento týden (29.5.-4.6.06)

Neděle, 28 květen, 2006 v 23:52. Autor ozzy666

Útěk v hlubinách (Escape Under Pressure) pondělí 21:40, Nova

Vášnivý sběratel zuří. Vzácná soška o kterou má zájem je na palubě lodi, která se nezadržitelně potápí. Vzduchu ubývá a musí se najít způsob, jak zachránit životy i vzácnou památku! Americký film (2000). Hrají R. Lowe, L. Miller, C. Wasson, H. Van Gorkum, S. A. Viscomi, M. White a další. Režie J. Pellerin (84 min)

Past (Switchback) úterý 23:25, Prima

Zvláštní agent FBI Frank LaCrosse se již 18 měsíců snaží dopadnout sériového vraha, který unesl jeho synka. FBI ale případ uzavře, a tak nezbývá než pátrat na vlastní nebezpečí... Americký akční thriller (1997). Hrají I. Nelson, C. Stedelinová, D. Glover a další. Režie J. Stuart (113 min) (Premiéra)

Cizinec na útěku (When Strangers Appear) středa 23:35, Nova

Majitelka opuštěného bistra Radha Michell se nečekaně stane součástí smrtící hry záhadného mladého muže a trojice surfařů, kteří ho pronásledují...Americký thriller (2001). Dále hrají J. Lucas, B. Watson, K. Anderson, J. Blick a další. Režie S. Reynolds (97 min) (Premiéra)

Zámek hrůzy (The Haunting) středa 22:25, Prima

Mladá dívka Nell se jako dobrovolnice přihlásí k výzkumu poruch spánku. Experiment má probíhat v opuštěném starém zámku. Netuší ale, že ji zde čeká spíše zkouška nervů... Americký horor (1999). Hrají L. Neeson, C. Zeta-Jonesová, O. Wilson a další. Režie J. de Bont (108 min) (Premiéra)

Oheň z nebe (Lightening: Fire from The Sky) čtvrtek 23:10, Nova

Mladý meteorolog objevil podivné anomálie v míšení bouřkových mraků. Jeho varování před blížícím se nebezpečím nikdo nebere vážně až do té doby, než se promění v děsivou realitu... Americko-německý film (2001). Hrají J. Eisenberg, J. Schneider, S. Keach, M. Greene a další. Režie D. Giancola (92 min)

Vražedný manévr (Road Rage) čtvrtek 23:30, Prima

Ellen a Jim Carsonovi žijí ve spokojeném manželství. Život se jim však změní v noční můru, když Ellen potká na silnici Eddieho Maddena, jenž má po smrti své ženy a dcery psychický problém, který přeroste až v posedlost... Americký thriller (1999). Hrají Y. Bleethová, J. Burns, A. Austinová a další. Režie D. Sarafian (83 min) (Premiéra)

Odražená střela (Ricochet) pátek 23:10, ČT1

Denzel Washington jako policista, který má v patách zákeřného vraha. Americký thriller (1991). Dále hrají: J. Lithgow, Ice-T, K. Pollak, L. Wagnerová a další. Režie Russell Mulcahy (98min)

Vlak plný peněz (Money Train) pátek 22:55, Nova

Nevlastní bratři Wesley Snipes a Woody Harrelson pracují jako ochranka vlaku, který vozí peníze. Jeden z nich má velké dluhy a vidina balíku peněz, který je na dosah, je příliš lákavá. Co na to ale jeho brácha? Americký akční film (1995). Dále hrají J. Lopez, R. Blake, Ch. Cooper a další. Režie J. Ruben (103 min)

Lupiči těl (Body Snatchers) sobota 0:30, Nova

Těla a duše obyvatel válečné základny okupují mimozemšťané. Americký sci-fi horor (1993). Hrají M. Tilly, T. Kinney, G. Anwar, B. Wirth, F. Whitaker a další. Režie A. Ferrara (84 min)

Kobra (Cobra) sobota 22:15, Prima

Policista Marion Cobretti zvaný Kobra je za své nekonvenční vyšetřovací metody odsuzován kolegy. Ale právě on je jediný, kdo se může pokusit vypořádat se s několikanásobným vrahem, jemuž se říká rozparovač. Americký akční film (1986). Hrají S. Stallone, B. Nielsenová, R. Santoni a další. Režie G. P. Costamos (84 min) (Premiéra)

Pozn.: Jednotilivé popisy pořadů jsou převzaty z tiskového servisu příslušných televizí.

Rubrika Nepropásněte