Menu

Rubriky

Vyhledávání


Filmové pakárny jsou internetový server zaměřený na to méně známé z filmové a televizní produkce. Najdete na něm většinou špatné filmy, mizerné seriály a další obecné informace o projektech, u nichž se dá předpokládat spíš menší umělecký zážitek. Více...

XML

Kanál (RSS)

Linky

FilmováMísta.cz
Netuctové filmy (nejen) na DVD
NOSTALGHIA
Badmovies.org
Bad Cinema Diary

TV pakárny pro tento týden (12.6.-18.6.06)

Pondělí, 12 červen, 2006 v 24:41. Autor ozzy666

Čelisti 2 (Jaws 2) pondělí 21.40, Nova

Roy Scheider marně varuje před útoky žraloka, který začal opět zabíjet. Brzy se o tom přesvědčila skupinka mladých lidí, která se vydala s plachetnicí na volné moře... Americký dobrodružný film (1978). Dále hrají: L. Gary, M. Hamilton, J. Mascolo, J. Kramer... Režie J. Szwarc.

Drsný Harry (Dirty Harry) pondělí 21.55, Prima

Obyvatele San Franciska ohrožuje zákeřný střelec. Pátráním po šílenci je pověřen inspektor Harry Callahan, který se vyznačuje nestandardními postupy při vyšetřování... Americký akční film (1971). Hrají C. Eastwood, H. Guardino, R. Santoni, A. Robinson... Režie D. Siegel.

Osudné setkání (Accidental Meeting) pondělí 02.15, Prima

Stěžovat si na svého šéfa před ženou, se kterou se člověk setká zcela náhodně, se někdy nevyplácí... Americký thriller (1994). Hrají L. Grayová, D. Hayward, L. Purlová... Režie M. Zinberg.

Vymítač ďábla (The Exorcist) úterý 23.10, Prima

Dvanáctiletá Regan onemocní zvláštní chorobou, která se projevuje neobvyklou mluvou i pohyby. Stav se stále zhoršuje a lékaři si neví rady. Nakonec se shodnou, že dívka je asi posedlá ďáblem... Americký horor (1973). Hrají J. Miller, L. Blairová, M. von Sydow, E. Burstynová... Režie W. Friedkin.

Královna Sumuru (Sumuru) středa 23.15, ČT1

Život na vzdálené planetě má jiná pravidla, vládnou tu jenom ženy! Německý fantasticko-dobrodružný film (2003). Hrají: A. Kampová, M. Shanks, S. Levinová, T. Bridgett... Režie Darrell James Roodt.

Hořká pomsta (Bitter Vengeance) středa 23.25, Nova

Zrádný manžel vymyslel dokonalý plán, jak přijít k penězům a zároveň se zbavit nepohodlné manželky. Z připravené pasti se stává nebezpečná hra... Americký thriller (1994). Hrají V. Madsen, B. Greenwood, K. Dalton, E. Velez, G. Jump... Režie S. Cooper.

Únos Sluneční panny (Maiden Voyage) čtvrtek 22.40, Nova

Casper Van Dien je nucený stát se hrdinou, když loď, na které se plaví se synem, je unesena teroristy a chtějí jako výkupné balík peněz. Musí sebrat všechen důvtip a odvahu, aby zneškodnil bombu, zachránil syna i loď. Americký akční film (2004). Dále hrají: D. Cormack, A. M. Dotchin, A. Tennet, Ch. Stollery... Režie C. Budds.

Šílený Max (Mad Max) čtvrtek 23.15, Prima

V Austrálii dochází k válce mezi kočovnými motocyklovými gangy a skupinou mladých policistů, která je pronásleduje. Melu Gibsonovi se podařilo zabít jednoho z banditů, zvaného Noční jezdec. Teď by měla následovat odplata... Australský akční film (1979). Dále hrají: J. Samuelová, S. Bisley, T. Burns... Režie G. Miller.

Falešný únos (The Alternate) čtvrtek 02.30, Prima

Bývalý agent CIA dostane jako zakázku unést prezidenta při jeho příjezdu do USA, aby se zvýšil zájem o jeho osobu před volbami. Celá akce je pečlivě naplánována, ale vše pokazí opravdoví teroristé... Americký akční film (1999). Hrají Ice-T, B. Genesse, E. Roberts... Režie S. Firsteneberg.

Temný stín nad L.A. (Plague Season) pátek 23.10, ČT1

Město připomíná obrovský sud střelného prachu a rozbušku mají v ruce zločinci i poldové. Americký thriller (2002). Hrají: K. Russell, V. Rhames, S. Speedman, B. Gleeson... Režie Ron Shelton.

Kriminál (Lock Up) pátek 22.30, Nova

Sylvester Stallone je vězněm, kterému chce dozorce Donald Sutherland ukázat pravé peklo. Americký akční film (1989). Dále hrají: J. Amos, S. Landham, T. Sizemore, F. McRae, K. Ashley... Režie J. Flynn.

Hlubina (Below) sobota 21.05, ČT1

Záchranná akce, která promění život posádky ponorky v peklo, z něhož není úniku. Americký horor (2002). Hrají: M. Davis, B. Greenwood, O. Williamsová, H. McCallany, J. Flemyng, D. Fletcher, S. Foley, N. Chinlund, M. Leitch, A. Howard... Režie David Twohy.

Dům strachu (Heartland Ghost) sobota 00.10, Nova

Pomůže tým filmařů odhalit tajemství domu plného znepokojivých duchů a najít klíč k stoleté záhadě? Americký horor (2002). Hrají B. Bridges, N. Long, G. Olds, Th. Gill, M. C. Holmes... Režie B. Trenchard-Smith.

Únos letu číslo 847 (The Taking of Flight 847) sobota 03.20, Prima

V roce 1985 mělo letadlo plné pasažérů z USA, Kanady a Řecka namířeno z Athén do Londýna. Na palubě byli ale také dva teroristé Hizballáhu, kteří rozpoutali hotové peklo... Americký film podle skutečné události (1988). Hrají L. Wagnerová, R. Wise, E. Danker... Režie P. Wendkos.

Ostrov smrti (Heaven´s Pond) neděle 20.00, Nova

Tara Reid se rozhodla vdát za svého přítele Kipa Parduea. Myslel vážně, že jí bude milovat, dokud je smrt nerozdělí? Svatební cesta se totiž změnila v boj o život... Americký thriller (2003). Dále hrají: M. Baxter, D. Gunther, G. J. Graves... Režie J. Viertel.

Jennifer 8 (Jennifer Eight) neděle 00.25, Prima

Zkrachovalý policista John Berlin začíná život v novém městě. S jeho příchodem vzroste nápadně počet vražd. Vyšetřování mu zasahuje i do soukromí, což začíná být nebezpečné... Americký thriller (1992). Hrají J. Malkovich, U. Thurmanová, A. Garcia... Režie B. Robinson.

Pozn.: Jednotilivé popisy pořadů jsou převzaty z tiskového servisu příslušných televizí.

Rubrika Nepropásněte