Menu

Rubriky

Vyhledávání


Filmové pakárny jsou internetový server zaměřený na to méně známé z filmové a televizní produkce. Najdete na něm většinou špatné filmy, mizerné seriály a další obecné informace o projektech, u nichž se dá předpokládat spíš menší umělecký zážitek. Více...

XML

Kanál (RSS)

Linky

FilmováMísta.cz
Netuctové filmy (nejen) na DVD
NOSTALGHIA
Badmovies.org
Bad Cinema Diary

Nový Závod smrti a Castlevania

Pátek, 30 červen, 2006 v 24:16. Autor ozzy666

Producent Jeremy Bolt má spolu se svým kmenovým režisérem a scénáristou Paulem W. S. Andersonem na svědomí třeba Žoldáka: Legii zkázy s Kurtem Russellem, sci-fi Horizont události nebo adaptaci počítačové hry Resident Evil. Během několika příštích týdnů hodlají oficiálně ohlásit svoje další plány. Ty se konkrétně týkají dvou projektů: volného remaku Cormanovy satiry Death Race 2000 (nechápu, že jsem jí na Pakárnách ještě nerecenzoval) a klasického herního hitu Castlevania (původně z roku 1986 od Konami).

Nový Death Race (o futuristickém závodu bizarních aut napříč Amerikou a komickém přejíždění nevinných chodců na body) už ale nebude satira. Bude přímočařejší a tvůrci v něm budou chtít vyjádřit svůj názor na společnost a reality TV. I upírská Castlevania má přinést nečekaný pohled a zvrat.

Rád bych řekl, že se máme na co těšit, ale nějak mi to nejde z pusy...

  







Rubrika Zajímavosti