Menu

Rubriky

Vyhledávání


Filmové pakárny jsou internetový server zaměřený na to méně známé z filmové a televizní produkce. Najdete na něm většinou špatné filmy, mizerné seriály a další obecné informace o projektech, u nichž se dá předpokládat spíš menší umělecký zážitek. Více...

XML

Kanál (RSS)

Linky

FilmováMísta.cz
Netuctové filmy (nejen) na DVD
NOSTALGHIA
Badmovies.org
Bad Cinema Diary

Garth Merenghi's Darkplace

Pátek, 21 červenec, 2006 v 15:01. Autor ozzy666

Sci-fi Channel začal pro majitele broadbandu na svých stránkách zdarma uvádět Garth Merenghi's Darkplace. Jde o trhlý britský sitcom, jenž vznikl v roce 2004, ale tváří se, jako by byl z 80. let. Autoři diváky mystifikují postavou Gartha Merenghiho, který v té době údajně vymyslel a natočil naprosto převratný seriál Darkplace. Seriál byl tak převratný a odhaloval tolik věcí o světě, v němž žijeme, že jej vláda zakázala vysílat. Teď, po dvaceti letech, se jeho dílo konečně dostalo na obrazovky. Odehrává se v nemocnici Darkplace, kde dr. Rick Dagless svádí svůj každodenní boj se silami temnot. Epizody (je jich celkem 6), jsou prokládány komentáři samotného Gartha Merenghiho a jeho producenta Deana Learnera.

Pod sitcomem jsou podepsáni Matthew Holness a Richard Ayoade (hrají obě hlavní role), a je to celkem sympatická parodie na levné pakárny všech žánrů (především horor) a na klasické seriály 80. let.













rok: 2004
web: Kdyby z nějakého důvodu nefungovalo přehrávání epizod na Scifi Channelu, zkuste alternativu na Avalon TV. Asi nemá cenu dodávat, že žádný link nebude existovat věčně. (A že se neobejdete bez angličtiny.)
imdb: www.imdb.com/title/tt0397150/

Rubrika Recenze