Menu

Rubriky

Vyhledávání


Filmové pakárny jsou internetový server zaměřený na to méně známé z filmové a televizní produkce. Najdete na něm většinou špatné filmy, mizerné seriály a další obecné informace o projektech, u nichž se dá předpokládat spíš menší umělecký zážitek. Více...

XML

Kanál (RSS)

Linky

FilmováMísta.cz
Netuctové filmy (nejen) na DVD
NOSTALGHIA
Badmovies.org
Bad Cinema Diary

Firefly jako MMOG

Čtvrtek, 14 prosinec, 2006 v 22:37. Autor ozzy666

Neúspěšný sci-fi seriál Firefly (2002), jehož otcem je tvůrce seriálu Buffy, přemožitelka upírů Joss Whedon, se (z mé strany překvapivě) dočkal neméně (z mé strany očekávaně) neúspěšného filmu Serenity (2005). Seriál nepřežil 11 dílů, nicméně si získal (z mé strany nepochopitelně) kultovní status. Jeho poslední inkarnací – a snad konečně i šancí na úspěch – je prodej licenčních práv do rukou společnosti The Multiverse Network, zabývající se vývojem platformy a nástrojů pro on-line hry MMOG (Massively Multiplayer Online Game). Ve firmě figuruje i James Cameron jako poradce.

Rozsáhlý svět Firefly je docela atraktivně vymyšlený a doslova volá po takovémto zpracování. Osobně bych si jí zahrál radši než avizovanou Stargate Worlds, to ale znamená počkat nejméně do roku 2008.

Rubrika Zajímavosti