Menu

Rubriky

Vyhledávání


Filmové pakárny jsou internetový server zaměřený na to méně známé z filmové a televizní produkce. Najdete na něm většinou špatné filmy, mizerné seriály a další obecné informace o projektech, u nichž se dá předpokládat spíš menší umělecký zážitek. Více...

XML

Kanál (RSS)

Linky

FilmováMísta.cz
Netuctové filmy (nejen) na DVD
NOSTALGHIA
Badmovies.org
Bad Cinema Diary

Sanctuary: on-line mystérium

Pátek, 16 únor, 2007 v 2:24. Autor ozzy666

Amanda Tappingová, hvězda televizního seriálu Hvězdná brána, se účastní unikátního projektu, jehož výslednou podobu budeme moci sledovat v blíže neurčené době na jaře tohoto roku. Jedná se o seriál Sanctuary, který se má vysílat výhradně on-line a má být přístupný komukoli na internetu (tj. nebude omezený jen na IP adresy ze Spojených států). Už teď je natočeno několik dílů o standardní stopáži (cca 40 min. na epizodu), a tvůrci slibují i regulérní, rozpočtem neošizenou výpravu. Pokud se ukáže, že Sanctuary a) nebude pitomost, b) že nepředběhl dobu, můžeme být svědky historické události – prvního plnohodnotného internetového seriálu s (patrně, prý) jistou úrovní interaktivity.

Co se týče děje, Sanctuary by měl pojednávat o dr. Helen Magnusové (Tappingová), které je 157 let a spravuje zvláštní "hospic" (sanctuary), který původně založil její otec. Vzdáleně je to něco jako škola prof. Xaviera, pouze v útulku nenabízí přístřeší X-menům, ale chmurným stvořením, jako jsou vlkodlaci, upíři, mutanti... Helen sama je postižená dlouhověkostí, pamatuje Viktoriánskou Anglii a byla dokonce zasnoubená s Jackem Rozparovačem, s nímž má dceru Ashley (Emilie Ullerupová). Útočiště s nimi ještě sdílí Helenin chráněnec Will Zimmerman (Robin Dunne). Pilotní epizoda by se měla točit kolem zmutovaného chlapce z Černobylu.

Seriál produkuje Amanda Tappingová a společnost Stage 3 Media, a napsal jej jeden ze scénáristů a producentů Hvězdné brány Damian Kindler. Na domovském webu www.sanctuaryforall.com je k nahlédnutí krátký teaser.

Rubrika Zajímavosti