Menu

Rubriky

Vyhledávání


Filmové pakárny jsou internetový server zaměřený na to méně známé z filmové a televizní produkce. Najdete na něm většinou špatné filmy, mizerné seriály a další obecné informace o projektech, u nichž se dá předpokládat spíš menší umělecký zážitek. Více...

XML

Kanál (RSS)

Linky

FilmováMísta.cz
Netuctové filmy (nejen) na DVD
NOSTALGHIA
Badmovies.org
Bad Cinema Diary

TV pakárny pro tento týden (5.3.-11.3.07)

Neděle, 04 březen, 2007 v 23:25. Autor ozzy666

Dlouhý polibek na dobrou noc (The Long Kiss Goodnight) pondělí 22:40, nova

Samantha ztratila paměť! A když se jí vrátila, zjistila, že byla tajnou agentkou! Krimithriller USA (1996). Hrají: G. Davisová, S. L. Jackson, P. Malahide a další. Režie R. Harlin (116 min)

Černý orel (Black Eagle) úterý 22:50, nova

Mise agenta CIA se rozšiřuje: kromě hledaného leteckého systému bojového letounu musí zachránit svou rodinu i přítele. Ale v cestě mu stojí nelítostný agent KGB Jean-Claude Van Damme... Americký akční film (1988). Dále hrají S. Kosugi, D. Clark, V. Skomarovsky, W. Bassett, J. Triska a další. Režie E. Karson (90 min)

Barbar Conan (Conan the Barbarian) úterý 00:25, prima

Neohrožený bojovník Conan zasvětil svůj život pomstě. Hledá a touží zničit mocného muže, který zabil jeho matku, otce a pobil i jeho lid. Akční film USA (1982). Hrají: A. Schwarzenegger, J. E. Jones, M. von Sydow a další. Režie J. Milius (124 min)

Planeta opic (Planet of the Apes) pátek 21:55, nova

Když planetu a lidi na ní ovládnou opice, vzpoura na sebe nenechá dlouho čekat! Povstání proti nadvládě opic může skončit dobytím svobody nebo absolutní zkázou... Výpravný dobrodružný velkofilm USA (2001). Hrají: M. Wahlberg, T. Roth, H. B. Carter, P. Giamatti, E. Warren a další. Režie T. Burton (112 min)

Mys hrůzy (Cape Fear) pátek 00:15, prima

Max byl odsouzen před čtrnácti lety za znásilnění. Nyní se hodlá svému tehdejšímu soudci pomstít. Pomalu začíná terorizovat jednotlivé členy jeho rodiny. Krimithriller USA (1991). Hrají: R. De Niro, J. Langeová, N. Nolte a další. Režie M. Scorsese (123 min.)

Superman 2 (Superman 2) sobota 14:30, nova

Clark Kent má velké starosti se svou láskou a krajany! Film USA (1981) podle slavného komiksu. Hrají: Ch. Reeve, G. Hackman, N. Beatty a další. Režie R. Lester (122 min)

Terminátor 3: Vzpoura strojů (Terminator 3: Rise of the Machines) sobota 21:15, nova

Do příchodu soudného dne zbývají pouze hodiny a jedinou nadějí na přežití lidstva je Arnold Schwarzenegger! Tajemný robot se musí postavit nejvyspělejšímu vražednému stroji Skynetu, který vystoupil ze stínů budoucnosti, aby dokončil práci svého předchůdce... Koprodukční sci-fi thriller (2003). Dále hrají N. Stahl, K. Loken, C. Danes a další. Režie J. Mostow (102 min)

Blade 2 (Blade 2) sobota 23:20, nova

Když Wesley Snipes opustil svého nejlepšího přítele Krise Kristoffersona, myslel si, že je mrtvý. Byl však infikován upířím virem a je zadržován někde v Praze. Boj s nemilosrdným protivníkem začíná a Praha se brzy zalije krví... Americko-německý horor (2002). Dále hrají R. Perlman, L. Varela, N. Reedus a další. Režie G. del Toro (107 min)

Psycho (Psycho) sobota 00:30, pirma

Duševně nemocný. Norman Bates bydlí v domě, který slouží jako příležitostný motel. Naposledy byla v tomto domě spatřena i mladá dívka Marion. Od té doby o ní nikdo neslyšel... Americký thriller (1960). Hrají A. Perkins, J. Leighová, J. Gavin, M. Balsam... Režie A. Hitchcock

Pozn.: Jednotilivé popisy pořadů jsou převzaty z tiskového servisu příslušných televizí.

Rubrika Nepropásněte