Menu

Rubriky

Vyhledávání


Filmové pakárny jsou internetový server zaměřený na to méně známé z filmové a televizní produkce. Najdete na něm většinou špatné filmy, mizerné seriály a další obecné informace o projektech, u nichž se dá předpokládat spíš menší umělecký zážitek. Více...

XML

Kanál (RSS)

Linky

FilmováMísta.cz
Netuctové filmy (nejen) na DVD
NOSTALGHIA
Badmovies.org
Bad Cinema Diary

Ghost Whisperer: The Other Side

Pondělí, 02 duben, 2007 v 22:42. Autor ozzy666

Televizní stanice CBS už dva roky vysílá seriál The Ghost Whisperer, v němž hlavní hrdinka Melinda (Jennifer Love Hewittová) pomáhá zbloudilým duchům vyřešit jejich pozemské problémy, které jim brání odebrat se v pokoji na onen svět. Aby stanice přitáhla víc diváků a zároveň potěšila diváky stávající, natočila několik krátkých epizod, webizod, jak je nazvala, a ty zpřístupnila fanouškům na svých internetových stránkách.

Kdyby každá z nich neměla jen mrzké tři minuty, považoval bych to za chytrý nápad, ovšem takhle, pokud chcete vidět celý příběh, si musíte každý pátek přehrát nové tři minuty nebo počkat dva měsíce na kompletní díl (dohromady osm webizod). Příběh je o poslíčkovi, který se probere po pádu z kola, zjistí, že je mrtvý, a začne pátrat po okolnostech své smrti.

Webizody najdete na serveru CBS.com, konkrétně zde.

Rubrika Videa