Menu

Rubriky

Vyhledávání


Filmové pakárny jsou internetový server zaměřený na to méně známé z filmové a televizní produkce. Najdete na něm většinou špatné filmy, mizerné seriály a další obecné informace o projektech, u nichž se dá předpokládat spíš menší umělecký zážitek. Více...

XML

Kanál (RSS)

Linky

FilmováMísta.cz
Netuctové filmy (nejen) na DVD
NOSTALGHIA
Badmovies.org
Bad Cinema Diary

Indy 4 bez Conneryho

Pondělí, 11 červen, 2007 v 23:33. Autor ozzy666

Na oficiálních indianajonesovských stránkách se objevilo prohlášení 76letého Seana Conneryho, že v připravovaném čtvrtém dílu hrát nebude.

Doslova řekl: "Na tuto otázku se mi ptali tak často, že bude asi nejlepší vydat prohlášení. Dlouho jsem o tom přemýšlel, a pokud by mě něco dokázalo vytáhnout z penze, byl by to film o Indiana Jonesovi. Rád pracuji se Stevenem a Georgem, nemluvě o tom, že je pro mě ctí mít za syna Harrisona Forda. Jenomže v důchodu mě to až moc baví. Nicméně pro Juniora mám jedno doporučení: 'Trvej na tom, aby příšerky byly digitální, útesy nízké a hlavně pořád měj u sebe bič pro případ, že bys potřeboval uniknout šéfovi kaskadérů.' Herecké obsazení je výjimečné a mě nezbývá než říct 'Zlomte vaz'. Uvidíme se 22. května 2008 v kině."

Pokud to tedy od Conneryho není finta, jak si zajistit vyšší honorář, vypadá to s jeho účastí bledě.

Rubrika Zajímavosti