Menu

Rubriky

Vyhledávání


Filmové pakárny jsou internetový server zaměřený na to méně známé z filmové a televizní produkce. Najdete na něm většinou špatné filmy, mizerné seriály a další obecné informace o projektech, u nichž se dá předpokládat spíš menší umělecký zážitek. Více...

XML

Kanál (RSS)

Linky

FilmováMísta.cz
Netuctové filmy (nejen) na DVD
NOSTALGHIA
Badmovies.org
Bad Cinema Diary

YouTube Downloader

Středa, 11 červenec, 2007 v 21:33. Autor ozzy666

Občas na Pakárny dávám videa o nichž si myslím, že jsou zajímavá. Jejich původ je zpravidla na YouTube.com a dost často jde o věci, na něž se vztahují autorská práva třetích stran. Kam tím mířím? Protože nikdy nemáte záruku, že to co na internetu bylo dnes, vydrží tam do zítra, doporučuji vybrané kousky zálohovat na disk. Pro případ, že by někdo nevěděl jak na to, rozhodl jsem se napsat triviální návod na prográmek YouTube Downloader. Je malý, má snadné ovládání a funguje i pod Vistou. (Stahovat lze pouze jedno video najednou, což ovšem stačí, protože nám nejde o luxování internetu.)

1) Na pakárnové stránce s videem z YouTube klikněte v jeho pravém dolním rohu na menu, pak na url a copy to clipboard.

2) V Downloaderu přejeďte myší nad kolonku Enter video URL a daný link se do ní sám přenese.

3) Stisknete Ok a počkejte, až se soubor ve formátu FLV (Flash) stáhne. Stažená videa lze v Downloaderu následně konvertovat do příhodnějších formátů, které dokážete na svém počítači běžně přehrát – typicky do XviDu nebo WMV.

youtubedownload.altervista.org

Rubrika Mimo mísu