Menu

Rubriky

Vyhledávání


Filmové pakárny jsou internetový server zaměřený na to méně známé z filmové a televizní produkce. Najdete na něm většinou špatné filmy, mizerné seriály a další obecné informace o projektech, u nichž se dá předpokládat spíš menší umělecký zážitek. Více...

XML

Kanál (RSS)

Linky

FilmováMísta.cz
Netuctové filmy (nejen) na DVD
NOSTALGHIA
Badmovies.org
Bad Cinema Diary

Speed Racer od Wachowských

Úterý, 24 červenec, 2007 v 22:12. Autor ozzy666

Larry a Andy Wachowski (Matrix) připravují živou filmovou verzi u nás prakticky neznámého animovaného seriálu Speed Racer. Ten má svůj původ v 60. letech v Japonsku, kde byl vysílán pod názvem Mach Go Go Go, a představoval jeden z prvních pokusů implantovat charakteristický japonský styl manga/anime na lukrativní americký televizní trh. Pokus vyšel a během dvou let se seriál dočkal 52 epizod (1967–68).

Film má být zhruba o tom, jak se hlavní hrdina, automobilový závodník Speed, postaví proti boháčskému padouchovi, který korumpuje jezdce a fixluje výsledky. Pokud se Speedovi nepodaří vyhrát rozhodující závod, při němž kdysi zahynul jeho bratr, odnese to on, jeho rodina i milovaný sport. Nezbývá než se spojit se svým rivalem, tajemným Racerem X.

V titulní roli uvidíme Emile Hirshe (Alpha Dog), jeho rodiče si zahrají John Goodman a Susan Sarandonová, přítelkyni Trixie Christina Ricciová a v roli Racera X se představí Matthew Fox (seriál Ztraceni). Natáčení probíhá v Berlíně za produkce Joela Silvera (Matrix), premiéra vypukne 9. května 2008.

Rubrika Videa