Menu

Rubriky

Vyhledávání


Filmové pakárny jsou internetový server zaměřený na to méně známé z filmové a televizní produkce. Najdete na něm většinou špatné filmy, mizerné seriály a další obecné informace o projektech, u nichž se dá předpokládat spíš menší umělecký zážitek. Více...

XML

Kanál (RSS)

Linky

FilmováMísta.cz
Netuctové filmy (nejen) na DVD
NOSTALGHIA
Badmovies.org
Bad Cinema Diary

Po Wolverinovi Magneto

Čtvrtek, 30 srpen, 2007 v 23:19. Autor ozzy666

David S. Goyer, producent (Ghost Rider), režisér (Blade: Trinity) a scénárista (Blade, Batman začíná), připravuje odnož úspěšných X-manů, nazvanou Magneto. Má pojednávat o počátečním přátelství a pozdější roztržce prof. Xaviera a Erica Lensherra alias Magneta. Oba muži se setkají při osvobozování Osvětimi, kdy mladý Eric (hercům má být kolem 20 let) využívá svých schopností pro stíhání prchajících nacistů, ale touha po pomstě postaví jeho a Xaviera proti sobě. Scénář je dílem Sheldona Turnera (Texaský masakr motorovou pilou: Počátek).

Projekt je zatím ve fázi předprodukce, vybírají se lokace (děj se odehrává v Evropě a Argentině) a propočítávají se náklady. Premiéra se očekává v roce 2009 a bude jí předcházet další spin-off, Wolverine.

Goyer má rovněž v plánu natočit film Super Max o komiksové postavě Green Arrow (starostovi, co se převléká za Robina Hooda a střílí různé speciální šípy), konkrétně o tom, jak se omylem dostane do vězení pro superpadouchy. Zatím však není hotový ani scénář.

Rubrika Zajímavosti