Menu

Rubriky

Vyhledávání


Filmové pakárny jsou internetový server zaměřený na to méně známé z filmové a televizní produkce. Najdete na něm většinou špatné filmy, mizerné seriály a další obecné informace o projektech, u nichž se dá předpokládat spíš menší umělecký zážitek. Více...

XML

Kanál (RSS)

Linky

FilmováMísta.cz
Netuctové filmy (nejen) na DVD
NOSTALGHIA
Badmovies.org
Bad Cinema Diary

A-Team znovu na scénu?!

Středa, 12 prosinec, 2007 v 13:24. Autor ozzy666

Podle tohoto webu se má John Singleton (Drsnej Shaft, Rychle a zběsile 2) chopit režie filmové verze fenomenálně šíleného a neobyčejně vtipného seriálu A-Team (1983-87), který – jak asi většina čtenářů ví – pojednává o čtyřech vietnamských veteránech, neprávem odsouzených za zločin, který nespáchali. Nyní jsou na útěku a nechávají se najímat na nebezpečné práce pro všechny zoufalé a utlačované. Kuriózní je, že ačkoli v seriálu nepřetržitě rachotí kulomety nebo něco vybuchuje, zamřela v něm pouze jedna jediná postava. Navzdory účasti skutečné herecké hvězdy George Pepparda (Snídaně u Tiffanyho), Dwighta Schultze nebo Dirka Benedicta (původní seriál Battlestar Galactica, Měsíc v ohrožení, Sssssss) na sebe strhl veškerou pozornost mladých diváků nepřehlédnutelný Mr. T.

Plánovaný film má víc odrážet současné reálie, nemá být tak poťouchlý a má v něm umírat víc lidí, řekl producent a tvůrce seriálu Stephen J. Cannell (Jump Street 21).

Rubrika Videa, Zajímavosti