Menu

Rubriky

Vyhledávání


Filmové pakárny jsou internetový server zaměřený na to méně známé z filmové a televizní produkce. Najdete na něm většinou špatné filmy, mizerné seriály a další obecné informace o projektech, u nichž se dá předpokládat spíš menší umělecký zážitek. Více...

XML

Kanál (RSS)

Linky

FilmováMísta.cz
Netuctové filmy (nejen) na DVD
NOSTALGHIA
Badmovies.org
Bad Cinema Diary

Guillermo del Champion

Středa, 02 leden, 2008 v 22:43. Autor ozzy666

Guillermo del Toro (Hellboy, Faunův labyrint) se ujme filmového remaku britského seriálu z konce šedesátých let, The Champions. Bude nejen produkovat, ale i režírovat a napíše scénář.

Přestože je u nás seriál prakticky neznámý, jedná se o jednoho z představitelů módního agentského žánru, příznačně nazvaného spy fiction, který počátkem 60. let pomohly odstartovat filmy s Jamesem Bondem. Spy-fi bylo typické bojem s psychopaty, usilujícími o nadvládu nad světem, hypertechnickými udělátky, cestováním po atraktivních lokacích, krásnými submisivními ženami a elegantní humornou nadsázkou.

Na formuli se svezly další, dnes už klasické tituly, vesměs i obsazené známými herci: kultovní The Avengers, The Saint (s Rogerem Moorem), The Persuaders (opět Moore a Tony Curtis), The Prisoner (Patrick McGoohan), The Man from U.N.C.L.E. (Robert Vaughn a David McCallum), The Baron, Danger Man (znovu McGoohan) nebo dobře známá Mission: Impossible.


Rubrika Videa, Zajímavosti