Menu

Rubriky

Vyhledávání


Filmové pakárny jsou internetový server zaměřený na to méně známé z filmové a televizní produkce. Najdete na něm většinou špatné filmy, mizerné seriály a další obecné informace o projektech, u nichž se dá předpokládat spíš menší umělecký zážitek. Více...

XML

Kanál (RSS)

Linky

FilmováMísta.cz
Netuctové filmy (nejen) na DVD
NOSTALGHIA
Badmovies.org
Bad Cinema Diary

TV pakárny pro tento týden (3.3.-9.4.06)

Úterý, 04 duben, 2006 v 1:50. Autor ozzy666

FILMY

Copak je to za vojáka středa 20:00, Nova

Když se průzkumník Jiří Langmajer zamiluje do Veroniky Gajerové, sestry svého kapitána Karla Rodena, nemůže čekat, že bude mít vojnu bez potíží. Ke všemu je ještě vyhlášeno bojové cvičení... Česká komedie (1987). Dále hrají V. Jandák, B. Poloczek, P. Hejlík, T. Valík, O. Velen, J. Skopeček a další. Režie P. Tuček (85 min)

Inferno (Inferno) čtvrtek 22:35, Nova

Válečný veterán Jean-Claude Van Damme chce skoncovat se svým životem. Ale po tom, co mu ukradnou jeho motorku, se jeho přání změní v pomstu, i kdyby měl zlikvidovat všechny, kteří se mu postaví do cesty. Americký akční film (1999). Dále hrají P. Morita, D. Trejo, G. Fitzpatrick, L. Drake a další. Režie J. G. Avildsen (91 min)

Top secret (The Peacekeeper) čtvrtek 23:20, Prima

Major amerického letectva dostává za úkol ukrást černý kufřík s tajnými materiály nukleárního programu. V ohrožení je bezpečnost Spojených států. Začíná proto souboj s časem... Americko-kanadský akční film (1997). Hrají R. Scheider, D. Lundgren, Ch. Heyedahl a další. Režie F. Forestier (95 min) (Premiéra)

Dokonalost mysli (Mindstorm) pátek 1:20, Nova

Judge Reinhold pátrá po sourozencích, kteří byli v mládí zneužiti pro své telepatické schopnosti v supertajném projektu. Dokáží svého nadání využít, když jim půjde o život? Americký akční film (2001). Dále hrají W. Zabka, J. Nickel, S. Prokopieva, Z. Zlatkov a další. Režie M. Cox

Temnota (Darkness) sobota 0:00, Nova

V tom domě něco je. A sem se nastěhovala rodina, která se tu od samého začátku necítí dobře. Skrývá se v něm něco tajemného a nebezpečného a čeká to jen na svou další oběť? Americko-španělský horor (2002). Hrají A. Paquin, L. Olin, I. Glen, G. Giannini, F. Martinez a další. Režie J. Balaguero (98 min)(Premiéra)

Aljaška v plamenech (On Deadly Ground) sobota 22:15, Prima

Specialista na hašení požárů ropných vrtů Steaven Seagal se snaží zachránit zbytky zpustošené Aljašky a vrátit ji původním obyvatelům. Boj s nadnárodní naftařskou společností je ale skoro marný... Americký akční film (1994). Dále hrají J. Chenová, M. Caine, B. B. Thorton a další. Režie S. Seagal (98 min) (Premiéra)

Coronado (Coronado) neděla 16:55, Prima

Clařin manžel odjel na služební cestu do Švýcarska. Jeho žena ho hodlá překvapit svou přítomností, ale nakonec je zaskočena spíše sama. Její muž se na uvedené adrese nevyskytuje... Německo-americký dobrodružný film (2003). Hrají D. Zacapa, C. Rohner, K. Dattilová a další. Režie C. Faeh (85 min) (Premiéra)

Rubrika Nepropásněte