Menu

Rubriky

Vyhledávání


Filmové pakárny jsou internetový server zaměřený na to méně známé z filmové a televizní produkce. Najdete na něm většinou špatné filmy, mizerné seriály a další obecné informace o projektech, u nichž se dá předpokládat spíš menší umělecký zážitek. Více...

XML

Kanál (RSS)

Linky

FilmováMísta.cz
Netuctové filmy (nejen) na DVD
NOSTALGHIA
Badmovies.org
Bad Cinema Diary

TV pakárny pro tento týden (5.6.-11.6.06)

Pondělí, 05 červen, 2006 v 24:20. Autor ozzy666

Čelisti (Jaws) pondělí 20:55, Nova

U pobřeží letoviska Amity si sedmimetrový žralok vybral svoji první oběť. A tak se Roy Scheider pouští do boje s agresivní nestvůrou, ale i se starostou, který nechce přijít o tučné příjmy z letní sezóny... Americký dobrodružný film (1975). . Dále hrají: R. Shaw, R. Dreyfuss, L. Gary, M. Hamilton... Režie S. Spielberg.

Blade (Blade) úterý 23:25, Prima

Wesley Snipes oplývá nadpřirozenými upírskými schopnostmi. Podaří se mu s pomocí svého meče zachránit svět před upírským lordem a jeho nohsledy? Americký akční horor (1998). Dále hrají: U. Kier, K. Kristofferson, S. Dorff... Režie S. Norrington.

Drsný zákon (Shutterspeed) středa 23:10, Nova

Podsvětí velice touží po filmu s důležitými informacemi pro pašeráckou mafii. Za toto tajemství, které je v ukradeném fotoaparátu zaplatilo několik lidí životem. Kanadský akční film (2000). Hrají S. Borden, G. Chalk, D. Fuentes, D. Lovgren, K. Pope... Režie M. Sobel.

Absolutní moc (Absolute Power) středa 22:05, Prima

Zloděj Clint Eastwood se během své akce stane náhodným svědkem vraždy, při níž pachatelem není nikdo jiný než prezident USA. Lupiči se podaří uprchnout, ale stává se obětí nemilosrdné štvanice... Americký kriminální thriller (1997). Dále hrají: G. Hackman, E. Harris, L. Linneyová, S. Glenn... Režie C. Eastwood.

Tunel (Tunnel) čtvrtek 22:40, Nova

Policajt, který převáží šéfa bandy a drahokamy za miliony dolarů se snaží zachránit sebe i ostatní cestující před lupiči, kteří ohrožují vlak v zaminovaném tunelu. Americký thriller (2000). Hrají D. Baldwin, K. Coates, J. Theriault, R. Wilcock... Režie D. Baldwin.

Highlander (Highlander) čtvrtek 23.25, Prima

Christopher Lambert má zvláštní schopnost nesmrtelnosti. Proto je na světě již pět století. Jeho dlouhověkost se nyní blíží svému naplnění. Ale může si zkusit vybojovat svůj další život v souboji s jinými vyvoleným... Americko-britský akční film (1986). Dále hrají: S. Connery, C. Brown, R. Hartová... Režie R. Mulcahy.

Záblesk z pekel (Glimpse of Hell) pátek 23:05, Nova

V roce 1989 došlo na palubě americké válečné lodi k ohromné explozi, která stála život mnoho námořníků. Kdo zavinil neštěstí? Kanadsko-americký film podle skutečné události (2001). Hrají J. Caan, Sh. Devanney, D. Roebuck, J. Harrold... Režie M. Salomon.

Strach (Rush of Fear) pátek 00:50, Prima

Alex s Jackem vyrazili na výlet autem z půjčovny. Netuší, že ve voze si lupiči schovali ukradený diamant a nyní ho budou chtít získat zpět... Americko-kanadský akční film (2002). Hrají R. Arquettová, M. Claudette, Ch. Potter... Režie W. Klenhard.

Mumie se vrací (Mummy Returns) sobota 20:00, Nova

Osudy lidstva visí na vlásku a zachránit ho mohou jen Brendan Fraser a Rachel Weisz. Mumie Imhotepa totiž vstala z mrtvých a sled zlovolných událostí začíná! Americký dobrodružný velkofilm (2001). Dále hrají: A. Vosloo, O. Fehr, J. Hannah, The Rock... Režie S. Sommers.

Šestý den (Sixth Day) sobota 22:30, Nova

Arnold Schwarzenegger má svého klona, přestože jejich existence je zakázána Zákonem šestého dne. A kdo může mít zájem na jeho smrti? Svoji kůži zkušeného válečného pilota neprodá lacino... Americký sci fi thriller (2000). Dále hrají: M. Rapaport, S. Wynter, W. Crewson, C. Cunnigham... Režie R. Spottiswoode.

Mangler 2 (Mangler 2) sobota 00:50, Nova

Jo miluje trable. Ani ve škole si nedala pokoj. Virus, který vložila do počítače je ztělesněním Zla. Dějí se nepochopitelné věci a systém si hledá další oběť... Kanadský horor podle S. Kinga (2001). Hrají Ch. Swain, Ph. Bergeron, M. Meadows, W. Sanderson, L. Henriksen... Režie M. Hamilton-Wright.

Pozn.: Jednotilivé popisy pořadů jsou převzaty z tiskového servisu příslušných televizí.

Rubrika Nepropásněte