Menu

Rubriky

Vyhledávání


Filmové pakárny jsou internetový server zaměřený na to méně známé z filmové a televizní produkce. Najdete na něm většinou špatné filmy, mizerné seriály a další obecné informace o projektech, u nichž se dá předpokládat spíš menší umělecký zážitek. Více...

XML

Kanál (RSS)

Linky

FilmováMísta.cz
Netuctové filmy (nejen) na DVD
NOSTALGHIA
Badmovies.org
Bad Cinema Diary

TV pakárny pro tento týden (30.1.-5.2.06)

Sobota, 28 leden, 2006 v 20:38. Autor ozzy666

FILMY

Rudá planeta (Red Planet) pondělí 21:40, Nova

Velitelka Carrie-Anne Moss spolu s Val Kilmerem a dalšími astronauty míří na Mars. Jako první lidská expedice musejí osídlit rudou planetu, protože Země umírá... Americko-australský sci-fi film (2000). Dále hrají T. Sizemore, B. Bratt, S. Baker, T. Stamp a další. Režie A. Hoffman (101 min)

Drsňák (One Tough Cop) úterý 22:55, Prima

Mladý policista Bo Dietl měl v dětství dobrého kamaráda Richieho, který se ale právě stal šéfem místního podsvětí a rozhodně se nenechá umravňovat zákonem. Jak si Bo ve své nové funkci nakonec poradí se všemi intrikami? Americký akční film (1998). Hrají S. Baldwin, Ch. Penn, G. Gershonová a další. Režie B. Barreto (87 min) (Premiéra)

Oko za oko (An Eye for an Eye) úterý 0:40, Prima

Chuck Norris je hodně naštvaný a chce se pomstít! Někdo totiž zabil při policejní akci jeho parťáka a kamaráda... Americký akční film (1981). Dále hrají R. Roundtree, Ch. Lee, M. Clark, Mako, M. Cooperová, T. Kiser a další. Režie S. Carver (101 min)

Vražda na Aljašce (Higher Ground) úterý 3:40, Prima

Pilot John Denver odjíždí na Aljašku pracovat v letecké firmě svého přítele. Ten je však vzápětí zavražděn... Americký film (1988). Dále hrají M. Kove, J. Rhys-Davies, J. MacDougallová, M. Wittnerová, P. Yunker a další. Režie R. Day (92 min)

Touha smrti III (Death Wish 3) středa 22:55, Prima

Charles Bronson přijíždí navštívit kamaráda do New Yorku. Ten ale právě umírá, poté co byl zmlácen gangem mladistvých. Osamělý přítel se vydává do boje, aby se pomstil. Americký akční film (1985). Dále hrají D. Raffinová, M. Balsam, E. Lauter a další. Režie M. Winner (87 min) (Premiéra)

Pátá oběť (Sacrifice) čtvrtek 23:40, Nova

Brutální masový vrah udělal velkou chybu. Jeho zatím poslední obětí byla dcera bankovního lupiče Michaela Madsena. Když se dozví o její smrti, nic ho nezastaví... Americký film (2000). Dále hrají B. Woodbine, J. Luner, D. Farr, D. Shelton, M. Lintel a další. Režie M. L. Lester ( 87 min)

Oheň nenávisti (Absence of the Good) čtvrtek 23:05, Prima

Inspektor Barnes a jeho žena přijdou nešťastnou náhodou o syna. Detektiv se o to více soustředí na svůj pracovní případ ubité nevinné stařenky. Pár dní nato je ale nalezeno další tělo... Americký thriller (1999). Hrají S. Baldwin, T. Daly, E. Barondesová a další. Režie J. Flynn (95 min) (Premiéra)

Tajné operace na základně Rubicon (Code Red - The Rubicon Conspiracy) čtvrtek 0:55, Prima

Do africké džungle vyráží komando americké armády, které má najít a zlikvidovat skupinu vzbouřených vojáků. Tým je připraven na všechno - nepočítal pouze s přítomností vražedných mimozemských tvorů, kteří je začínají ohrožovat... Americký akční film (2001). Hrají B. McNamara, M. Holdenová, C. Mulvey, B. Tucker a další. Režie I. Gilmour (89 min) (Premiéra)

Relic (Relic) sobota 0:35, Nova

V chicagském muzeu řádí neznámý vrah a nechává za sebou hromady zohavených mrtvol. Policista s pomocí krásné přírodovědkyně možná vědí, jak vraždící monstrum zastavit... Koprodukční horor (1997). Hrají P. A. Miller, T. Sizemore, L. Hunt, J. Whitmore a další. Režie P. Hyams (105 min)

Jestli se rozzlobíme, budeme zlí (Altrimenti ci arrabbiamo) neděle 17:40, Nova

Dva kamarádi Bud Spencer a Terence Hill vyhrají auto, které jim vzápětí cynicky zničí mafiánští gangsteři! Jenomže zločince by ani ve snu nenapadlo, jak hroznou chybu právě udělali... Italsko-španělská komedie (1974). Dále hrají D. Huerta, J. Sharp, P. Shepard a další. Režie M. Fondato (98 min)

SERIÁLY

Dobrodružství s.r.o. (Adventure, Inc.) pondělí 13:25 - pátek, Prima

Dobrodružný seriál VB/Kan. (2002). Tým Judsona Crosse se nebojí žádného úkolu, vrhá se do každého dobrodružství po hlavě a často riskuje. Jejich praktiky se zdají být neobvyklé, ale výsledek je přesto vždy zaručen. Hrají: K. Clicheová, M. Biehn, J. Nilsson a další (43 min)

Pozn.: Jednotilivé popisy pořadů jsou převzaty z tiskového servisu příslušných televizí.

Rubrika Nepropásněte