Menu

Rubriky

Vyhledávání


Filmové pakárny jsou internetový server zaměřený na to méně známé z filmové a televizní produkce. Najdete na něm většinou špatné filmy, mizerné seriály a další obecné informace o projektech, u nichž se dá předpokládat spíš menší umělecký zážitek. Více...

XML

Kanál (RSS)

Linky

FilmováMísta.cz
Netuctové filmy (nejen) na DVD
NOSTALGHIA
Badmovies.org
Bad Cinema Diary

TV pakárny pro tento týden (27.3.-2.4.06)

Pondělí, 27 březen, 2006 v 5:05. Autor ozzy666

FILMY

Srub u jezera 2 (Return to Cabin by the Lake) úterý 23:10, Prima

Filmový scenárista Stanley je producenty pokládán za mrtvého, a tak začnou podle jeho námětu natáčet film. Když to ale Stanley zjistí, nechává se pod falešnou identitou najmout do štábu, aby vznikající dílo přizpůsobil svým představám. A přitom se nezastaví před ničím - ani před zabíjením... Americký thriller (2001). Hrají J. Nelson, B. Krause, C. Minková a další. Režie P. Ch. Leong (86 min) (Premiéra)

Globální dopad (Global Effect) středa 22:55, Nova

Afriku ohrožuje extrémně nakažlivý virus Mungia. Skupina vědců pod vedením expertky Mädchen Amick se snaží objevit protilátku. Času je ale málo a smrtící virus v rukou teroristů je schopen během krátké doby vyhubit celé lidstvo... Americký thriller (2002). Dále hrají D. Bernhardt, J. West, C. Hennesy a další. Režie T. Cunningham (91 min) (Premiéra)

Chřestýši (Silent Predators) středa 22:10, Prima

Stavební práce v dosud poklidném kalifornském městečku probudí tisíce agresivních brazilských chřestýšů, kteří žijí v jeho okolí. Obětí smrtelně jedovatých hadů rychle přibývá... Americký thriller (1999). Hrají H. Hamlin, J. Scalia, S. Sturgesová, D. Spielberg a další. Režie N. Nosseck (87 min) (Premiéra)

Let 534 v ohrožení (Rough Air: Danger on Flight 534) čtvrtek 0:15, Prima

Zpoždění letadla z Londýna do Bostonu znamená pro cestující nakonec katastrofu. Kapitán letadla se chová riskantně a situaci zkouší zachránit druhý pilot, který byl původně povolán jako náhradník... Německo-americký thriller (2001). Hrají E. Roberts, A. Paulová, A. Lutz a další. Režie J. Cassar (87 min) (Premiéra)

Neprůstřelný mnich (Bulletproof Monk) sobota 20:00, Nova

Tajemný mnich už šedesát let opatruje magický svitek, v němž se skrývá klíč k neomezené moci. Touha získat ho je pro Karla Rodena i po letech stejně lákavá, jenže tibetský mnich je odhodlaný chránit své tajemství za každou cenu... Americký dobrodružný film (2003). Dále hrají Yun-Fat Chow, S. W. Scott, J. King, V. Smurfit a další. Režie P. Hunter (100 min) (Premiéra)

Osamělý mstitel (Man Apart) sobota 21:55, Nova

Svět drog je nemilosrdný a krutý. Když Vinovi Dieselovi sebrali jeho lásku, sebrali mu i jeho život. Teď se vrátil, aby se pomstil. I kdyby měl zemřít i on sám... Americko-německý thriller (2003). Dále hrají L. Tate, J. Fernández, S. Eastin, T. Olyphant a další. Režie F. G. Gray (105 min) (Premiéra)

Glimmer Man (The Glimmer Man) sobota 22:15, Prima

Policista Steven Seagal je převelen z New Yorku do Los Angeles, aby zde pomohl kolegovi řešit sérii brutálních vražd ukřižováním. Celý případ zasáhne i do jeho osobního života... Americký akční thriller (1996). Dále hrají K. I. Wayans, B. Gunton, B. Cox a další. Režie J. Gray (92 min) (Premiéra)

Rubrika Nepropásněte