Menu

Rubriky

Vyhledávání


Filmové pakárny jsou internetový server zaměřený na to méně známé z filmové a televizní produkce. Najdete na něm většinou špatné filmy, mizerné seriály a další obecné informace o projektech, u nichž se dá předpokládat spíš menší umělecký zážitek. Více...

XML

Kanál (RSS)

Linky

FilmováMísta.cz
Netuctové filmy (nejen) na DVD
NOSTALGHIA
Badmovies.org
Bad Cinema Diary

TV pakárny pro tento týden (8.5.-14.5.06)

Pondělí, 08 květen, 2006 v 24:45. Autor ozzy666

Pátá oběť (Sacrifice) úterý 2:15, Nova

Masový vrah udělal velkou chybu. Jeho zatím poslední obětí byla dcera bankovního lupiče Michaela Madsena. Když se dozví o její smrti, nic ho nezastaví... Americký film (2000). Dále hrají B. Woodbine, J. Luner, D. Farr, D. Shelton, M. Lintel a další. Režie M. L. Lester ( 87 min)

Rudé horko (Red Heat) středa 22:05, Prima

Sovětský policista Arnold Schwarzenegger je vyslán do Ameriky, aby zde našel uprchlého drogového dealera a přivedl ho zpět do Ruska. Podaří se mu úkol splnit? Americká akční komedie (1988). Dále hrají J. Belushi, P. Boyle, E. O´Ross a další. Režie W. Hill (100 min) (Premiéra)

Firefox (Firefox) čtvrtek 22:45, Nova

Je jen jediný muž, který dokáže dopravit ruskou supermoderní stíhačku na základnu v USA. Je to veterán z Vietnamu Clint Eastwood. Americký film (1982). Dále hrají F. Jones, D. Huffman, W. Clarke, R. Lacey a další. Režie C. Eastwood (131 min)

Železný orel III (Aces: Iron Eagle III) čtvrtek 23:15, Prima

Odvážný pilot Chappy se po opuštění armády věnuje historickým letadlům. Při jedné přehlídce letounů se ale dozví, že jeho dávný kamarád byl zavražděn drogovou mafií. Přesvědčí své kolegy, aby mu pomohli s pomstou... Americký akční film (1991). Hrají L. Gosset Jr., H. Buchholz, P. Freeman a další. Režie J. Glen (95 min) (Premiéra)

Loganova válka: Čest zavazuje (Logan´s War: Bound by Honor) pátek 23:30, Nova

Chuck Norris musí vychovat svého synovce tak, aby se mohli spolu pomstít za vraždu celé rodiny. Americký akční film (1989). Dále hrají E. Cibrian, J. Spano, J. Kober, R. D. Call a další. Režie M. Preece (88 min)

Mikey (Mikey) sobota 0:30, Nova

Společné štěstí rodiny, která přijala devítiletého chlapce za svého, netrvá dlouho. Skrývá strašlivé tajemství a není radno vzbudit jeho hněv... Americký thriller (1992). Hrají B. Bonsall, J. Bissett, A. Laurence, M. Craven a další. Režie D. Dimster (92 min) (Premiéra)

Con Air (Con Air) neděle 21:55, Nova

Nicolas Cage je propuštěn z vězení a odlétá za svou ženou. Cesta letadlem se změní ve smrtelně nebezpečnou past, když se ho zmocní obzvlášť nebezpeční zločinci. Americký akční thriller (1997). Dále hrají J. Malkovich, J. Cusack, S. Buscemi a další. Režie S. West (111 min)

Peklo (Inferno) neděle 14:10, Prima

Na Slunci došlo k erupci, která se projeví i na Zemi v podobě vysokých teplot a ničivého tlaku. Jak se lidé v těžké situaci zachovají? Americký katastrofický film (1998). Hrají D. von Bargen, J. Remar, S. Nizniková a další. Režie I. Barry (90 min) (Premiéra)

Pozn.: Jednotilivé popisy pořadů jsou převzaty z tiskového servisu příslušných televizí.

Rubrika Nepropásněte