Menu

Rubriky

Vyhledávání


Filmové pakárny jsou internetový server zaměřený na to méně známé z filmové a televizní produkce. Najdete na něm většinou špatné filmy, mizerné seriály a další obecné informace o projektech, u nichž se dá předpokládat spíš menší umělecký zážitek. Více...

XML

Kanál (RSS)

Linky

FilmováMísta.cz
Netuctové filmy (nejen) na DVD
NOSTALGHIA
Badmovies.org
Bad Cinema Diary

O kom a o čem budou Archa pravdy a Kontinuum?

Úterý, 16 leden, 2007 v 22:57. Autor ozzy666

Jak už jsem psal zde, seriál Hvězdná brána jde svou 10. řadou do definitivního finále, ale s jeho hrdiny se zatím úplně neloučíme. Jednak se stále počítá s jeho odnoží Stargate Atlantis, a rovněž se na Sci-fi Channelu zvažuje možnost zcela nového seriálu z prostředí hvězdných bran. SG-1 se však bude objevovat jen v podobě celovečerních filmů na DVD. V přípravě jsou hned dva:

První se bude jmenovat The Ark of Truth (Archa pravdy) a bude o tom, jak tým SG-1 zjistí, že se nepřátelská flotila Ori chystá projít superbránou a zničit Zemi. Dr. Jackson hledá způsob, jak se účinně bránit a odhalí existenci vzácného artefaktu – archy pravdy, která by dokázala zničit válečné lodě nepřítele. Protože se artefakt nachází v mateřské galaxii Ori, seberou naši hrdinové loď Odyseus a vypraví se jej získat.

Druhý film se bude jmenovat Continuum (Kontinuum). SG-1 se zúčastní popravy posledního z vládců soustavy Baala, přičemž Teal'c a Vala znenadání zmizí. Carterová, Jackson a Mitchell se ocitnou ve světě s pozměněnou historií, kde neexistuje program Hvězdné brány a bitevníky Goa'uldů hrozí na oběžné dráze zotročením planety. Vede je Baal se svou královnou Valou a prvním mužem Teal'cem. SG-1 musí najít hvězdnou bránu a dát věci zase do pořádku.

První film se začne natáčet v dubnu, DVD by mělo vyjít na podzim.

Rubrika Zajímavosti