Menu

Rubriky

Vyhledávání


Filmové pakárny jsou internetový server zaměřený na to méně známé z filmové a televizní produkce. Najdete na něm většinou špatné filmy, mizerné seriály a další obecné informace o projektech, u nichž se dá předpokládat spíš menší umělecký zážitek. Více...

XML

Kanál (RSS)

Linky

FilmováMísta.cz
Netuctové filmy (nejen) na DVD
NOSTALGHIA
Badmovies.org
Bad Cinema Diary

TV pakárny pro tento týden (12.3.-18.3.07)

Neděle, 11 březen, 2007 v 20:36. Autor ozzy666

Hvězdná brána VII (1/22) (Stargate SG-1 VII) úterý – pátek 15:10, nova

Tým SG-1 na cestě vesmírem poznává fascinující nový svět! Vojenská jednotka se v rámci svého tajného poslání pouští až za hranice mimozemských prostor, aby navázala diplomatické styky, získala nové spojence a objevovala nové technologie. Sedmá řada americko-kanadského sci-fi seriálu (2003). V titulní roli Richard Dean Anderson (Premiéra)

Benjamins (All About the Benjamins) úterý 22:50, nova

Chladnokrevný lovec odměn Ice Cube se zatím musel spokojit jen s malými rybami typu podvodníčka Mike Eppse. Teď se ale z protivníků stávají spojenci proti gangu zlodějů diamantů, kteří neznají slitování! Americko-německá akční komedie (2002). Dále hrají T. Flanagan, C. Chaplin, E. Mendes a další. Režie K. Bray (94 min) (Premiéra)

Šílený Max (Mad Max) úterý 0:25, prima

V Austrálii dochází k válce mezi kočovnými motocyklovými gangy a skupinou mladých policistů, která je pronásleduje. Melu Gibsonovi se podařilo zabít jednoho z banditů, zvaného Noční jezdec. Teď by měla následovat odplata... Australský akční film (1979). Dále hrají J. Samuelová, S. Bisley, T. Burns a další. Režie G. Miller (90 min)

Tajemná záře nad Pacifikem (The Final Countdown) středa 9:30, nova

Posádka letadlové lodi se dostává skrze časovou díru do okamžiku těsně před útokem Japonců na Pearl Harbor. Mají hrdinové právo změnit historii anebo zachrání sami sebe a vrátí se zpět do současnosti? Americký sci-fi film (1980). Hrají K. Douglas, M. Sheen, K. Ross, J. Farentino a další. Režie D. Taylor (103 min)

Twister (Twister) pátek 21:10, prima

Bill Paxton by rád přinutil manželku, zapálenou vědkyni Helen Huntovou, k podepsání rozvodových papírů. Než to však stačí udělat, přižene se na město přírodní pohroma... Americký akční thriller (1996). Dále hrají C. Elwes, J. Gertzová, P. S. Hoffman a další. Režie J. de Bont (109 min) (Premiéra)

Tělo na tělo (Ballistic: Ecks vs. Sever) pátek 23:35, prima

Jonathan Ecks je bývalý špičkový agent, který opustil řady FBI, když jeho manželka zahynula při explozi. Jednoho dne se však dozvídá, že jeho žena mrtvá není... Americký akční thriller (2002). Hrají A. Banderas, L. Liuová, G. Henry a další. Režie W. Kaosayananda (88 min) (Premiéra)

Tajná mise (Deep Cover) pátek 1:35, prima

Policejnímu důstojníkovi Russelu Stevensovi je přidělen případ z protidrogového oddělení - odhalit distribuční síť kokainu. Z práce má strach, jelikož jeho otec kvůli drogám umřel a vzpomínky na dětství jsou stále příliš živé... Americký thriller (1992). Hrají J. Goldblum, L. Fishburne, V. Dilardová a další. Režie B. Duke (104 min)

Spy Game (Spy Game) pátek 22:20, nova

V Číně byl zatčen a odsouzen k smrti Brad Pitt. Jeho bývalý parťák a učitel, agent Robert Redford se rozhodl, že ho zachrání. Má na to jeden den, který je posledním před odchodem do důchodu. Americký akční thriller (2001). Dále hrají S. Dillane, L. Bryggman, M. Jean-Baptiste, C. McCormack a další. Režie T. Scott (119 min)

Letiště (Airport) sobota 12:55, prima

Nad Lincolnovým letištěm zuří sněhová bouře. Jedno letadlo za druhým začíná mít technické problémy. Navíc se mezi cestujícími objeví bomba... Americký thriller (1970). Hrají B. Lancaster, J. Bissettová, D. Martin a další. Režie G. Seaton (131 min) (Premiéra)

Policajt v Beverly Hills (Beverly Hills Cop) sobota 0:25, nova

Detroitský policista Eddie Murphy vyšetřuje smrt svého přítele v luxusní čtvrti filmových hvězd a organizovaného zločinu! Americká kriminální komedie (1984). Dále hrají J. Reinhold, L. Eilbacher, J. Banks, R. Cox, J. Ashton, S. Elliott a další. Režie M. Brest (100 min)

Psycho II (Psycho II) sobota 0:15, prima

Norman Bates je po třiadvaceti letech propuštěn z psychiatrické léčebny. Najde si práci a byt, ale zanedlouho ho navštíví již dávno zesnulá matka a kolem začíná přibývat mrtvých... Americký horor (1983). Hrají A. Perkins, R. Loggia, V. Milesová a další. Režie R. Franklin (108 min) (Premiéra)

Air Force One (Air Force One) neděle 23:05, nova

Ruští teroristé unesli amerického prezidenta Harrisona Forda! Musí sám čelit únoscům na palubě svého poškozeného speciálu. Jak tohle drama dopadne? Americký akční film (1997). Dále hrají G. Oldman, G. Close, W. Crewson, L. Matthews, D. Stockwell, J. Prochnow a další. Režie W. Petersen (117 min)

Pozn.: Jednotilivé popisy pořadů jsou převzaty z tiskového servisu příslušných televizí.

Rubrika Nepropásněte