Menu

Rubriky

Vyhledávání


Filmové pakárny jsou internetový server zaměřený na to méně známé z filmové a televizní produkce. Najdete na něm většinou špatné filmy, mizerné seriály a další obecné informace o projektech, u nichž se dá předpokládat spíš menší umělecký zážitek. Více...

XML

Kanál (RSS)

Linky

FilmováMísta.cz
Netuctové filmy (nejen) na DVD
NOSTALGHIA
Badmovies.org
Bad Cinema Diary

Člověče, nezlob se: The Movie

Středa, 12 březen, 2008 v 18:35. Autor ozzy666

Universal Pictures a Hasbro oznámili šestileté strategické partnerství, z něhož by měly vzejít minimálně čtyři celovečerní filmy, založené na nejpopulárnějších brandech tohoto světoznámého výrobce hraček. Patří mezi ně např. nejprodávanější stolní hra všech dob Monopoly, Candy Land, detektivní Clue, Ouija, Battleship (lodě), karetní hit 90. let Magic: the Gathering nebo akční postavička Stretch Armstrong. Výjimku tvoří Transformers a G.I. Joe, kde právy momentálně disponují DreamWorks a Paramount.

První film by měl přijít do kin v roce 2010 nebo 2011, po něm budou následovat další, vždy v roční periodicitě. Zatím není rozhodnuto, kterou hru adaptují pro velké plátno jako první, ale s největší pravděpodobností to budou Ouija nebo Monopoly. Michael Bay a jeho společnost Platinum Dune už podepsali kontrakt na produkci filmu podle hry Ouija, na scénáři pracuje David Berenbaum (Strašidelný dům s Eddiem Murphym, Vánoční skřítek s Willem Ferrellem). Co se týče Monopolů, v jednání je Ridley Scott.

Rubrika Zajímavosti