Menu

Rubriky

Vyhledávání


Filmové pakárny jsou internetový server zaměřený na to méně známé z filmové a televizní produkce. Najdete na něm většinou špatné filmy, mizerné seriály a další obecné informace o projektech, u nichž se dá předpokládat spíš menší umělecký zážitek. Více...

XML

Kanál (RSS)

Linky

FilmováMísta.cz
Netuctové filmy (nejen) na DVD
NOSTALGHIA
Badmovies.org
Bad Cinema Diary

MST3K: The Master

Úterý, 18 září, 2007 v 21:20. Autor ozzy666

V recenzi na Ninja přichází jsem psal, že japonský mistr v karate Sho Kosugi – který si zde zahrál hlavního padoucha a objevil se i v dalších dvou neméně vypečených pokračováních Ninjova pomsta a Ninjova nadvláda – dostal v roce 1984 roli v televizním seriálu The Master. Seriál produkovala stanice NBC a pro neúspěch bylo natočeno jen 13 dílů. Amerického mástra nindžu, který putuje krajinou a hledá svou dceru, v něm hraje Lee Van Cleef (Osmiúhelník, Hodný, zlý a ošklivý), jeho mladého "padavana" neznámý Timothy Van Patten a konečně zlého nindžu, který mástra pronásleduje až z Japonska, právě Sho Kosugi.

Ve výše zmíněné recenzi jsem také uvedl, že snímek legračně komentovali v Mystery Science Theateru 3000. A zde je důkaz: Jedná se o první dva díly seriálu, spojené do celovečerního filmu, pro tento účel pojmenovaného Master Ninja I. Na první polovině (dílu) zaujme vydatná účast tehdy ještě neznámé 22leté Demi Mooreové (Duch).


Rubrika Videa